prosím o radu

03.12.2008

Ahoj holky, včera jsem byla na kontrole (12+4tt) a čekala jsem, že mi doktorka napíše žádanku na ten utz screening a někam mě pošle, ale ona prý tohle vyš. nedělá :n: a bude mi dělat až triple test. Tak se chci zeptat, jestli jste to některá měly taky takhle. Mám trochu strach, abych něco neprošvihla :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Moje dr. mě odebrala krev a na utz mě obědnala ,jen sem jí volala zpět jaký den mám na ten screening jít.U ní sem platila za odběr krve a v nemocnici za utz.Vše bylo v pořádku.

Ahoj. Přesně to samý jsem řešila včera. Jsem 11+3. Našla jsem sice nějaký stránky těch středisek, kde to dělají, volala jsem tam, ale řekli mi, že už je pozdě, že je objednávací doba 3 týdny. Tak jsem docela naštvaná na dr., že mi nic neřekla. Takže půjdu taky až na ten triple test. Ach jo

In reply to by markeet

Ahoj, zkus dr. Břešťáka. já jsem se sice objednávala předem, ale třeba tě objednají.Pouze mailem, ale skoro hned mi odpověděli. Mě to dala paní doktorka automaticky, ani se mě neptala, spíš mi oznámila, že si tam mám objednat a přijít 15.12 na krev. Jdu v pondělí, tak se těším, až to budu mít za sebou. Pořád si ale říkám, že není důvod se bát, oba jsme mladý a v rodině také nic není.

In reply to by markeet

Já obvolávala včera. Kdyby jsi náhodou na něco narazila, kde by tě vzali, tak mi to prosím tě napiš. Jsem taky z Prahy. Myslim, že by nás ty doktoři měli o všem informovat včas. Nechápu, proč mi to neřekla. No, co se dá dělat. Snad ty tripl testy dopadnou dobře.

ahojky, já jsem na tomhle screeningu taky nebyla, doktor mi řekl, že mě na něj samozřejmě může poslat, ale že to standardně nedělá.
A to proto, že v případě pozitivního výsledku následuje odběr plodovky, který je v tomhle období docela rizikový - velký procento samovolných potratů atd.. takže mi doporučil počkat až na tripple testy v 16tt. Tak jsem ho poslechla, a jsem ráda, dneska máme termín, a jsme s holčičkou zdravý jako řípy :one:
:a:

tenhle screening se platí a musíš si sama zjistit, kde ho u vás dělají a objednat se tam. Cena se pohybuje kolem 1000Kč. Mě tam moje dr. taky neposlala. Musíš si ale pospíšit, protože tuším ukončeným 14tt ta možnost padá.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka