LEDEN

10.12.2008

Dobré ránko Ledn(ovečky) :a: , tak jsem přemýšlela nad tím, co obleču tomu našemu koblížkovi na cestu z porodnice a pořád nevím nevím :? , mám strach aby mu nebylo zima a nebo pak v autě zase moc teplo...chjjo....pisnete, co budete oblékat těm svým zlatíčkům vy??? JOOO, a co do autosedačky??? Mám fusak od Emitexu, ale i tu flaušovou zavinovačku a nevím co nachystat???? Díkes a pěkný den :dance: .

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj devcatka, tak my budeme mit oblecene, bodycko s dlouhym rukavkem,bile dupacky a navrh pleteny kabatek a kalhoty a pak bude mimco v zimni kombinesce, to by melo stacit, auto dobre topi a sedacku mame primo s fusakem..

Ahoooj :) Tak my budeme mít body s kr. rukávem, dupačky, k tomu bavlněný kabátek, na to větší dupačky z flísu a fusak. Ještě jsem tam přibalila svetříček, kdyby byla fakt zima. no a cvrčka dáme do autosedačky ve fusaku, tak snad bude tomu našemu čertíkovi teploučko :)

Ahojky, my my máme připraveno: bavlněné body s dlouhým rukávem, bavlněné dupajdy do pasu s nožičkama, přes to sametové kalhoty s mikinkou s kapuckou, na to ještě ponožky, teplý kabát, rukavice, slabou čapku, na to silného kulíška a celou malou šoupneme do zavinovačky určené přímo do autosedačky od emitex. :\x:

já jsem tedy únoračka že jsem tak smělá a vtírám se,jak se bavíte co na mímo na cestu domu tak jsem zvědavá protože taky řeším co vše mu obleču.Povezeme mímo samozřejmě v sedačce a mužskej je prostě zabloklej že ho musíme vézt v zavinovačce.Mu za boha nevysvětlím že ho takhle do sedačky nedám,prý ho budu držet v ruce,no to jsem ještě víc vyděšená.Tak asi to prostě zapomenu zabalit tu zavinovačku protože jsem striktně proti vézt mímo v ruce.jinak jsem včera koupila sadu (čepička,body,dupajdy,kabátek)k tomu kombinézku chlupatou,čepičku(ručičky skovaný),ponožky a od emitexu zavinovačku do autosedačky aby se dalo mímo zapnout.

Ahoj Rozárko,já mám nachystané bodyčko s dlouhým rukávem,teplejší dupačky,svetříček,kombinézku zateplenou s rukavičkama a přízovou čepičku a pak ještě jednu teplejší.Do autosedačky mám fusak.Snad to bude stačit.Kdyžtak mi vemou ještě deku. :a:

Ahoj rozarko a ahoj holky :),
tak k tomu obleceni.. ja ji dam asi bodicko, puncosky, tricko s dlouhym rukavem, vytepleny jeans.. jsou totalne prdacky a vyteplenej svetrik .. no mala slecinka :) a pak bundu, cepku a supajdy do fusaku... je dost teplej.. mam ho ke kocaru casualplay, snad bude ok. No a tot vse...a juchajdy domu. Uz se nemuzu dockat , az ji povezem domu.. i proto , ze uz budem po porodu , ze :)
JInak Leus, neboj to velky, tvrdy a kulaty bude asi zadecek..ja myslim , ze jen vzacne se jeste otoci .. nebo ta nozicka, jak ti psala Romca . No s kocickou mas legraci... me zase zacal muj kocourek mnoukat pred loznici v 6 hod. rano, ze chce ven...taky super. :)
Romco a jak ti je ted? Uz je ti lip? Co ti poslicci?
Ja byla vcera cely den v prdcicich...rano kurz, pak do prace pro penizky, kde jsem se zdrzela a odpoledne na skok dom a pak vecere u tchana...zazrak, nezeptal se , kdy se mala narodi :)Domu jme se vratili kolem 22:30.. ja totalne KO.. no a jeste dnes me boli tak silene v krizi , ze se budu cely den jen valet. :)

In reply to by lenki

Ahoj Leni...jééé ty máš taky Casualplay? To bolení bylo v noci....teď mě jen tak trochu pobolívá vpravo v podbřišku, ale není to žádná hrůza. Za chvíli jdu do nemocnice na kontrolu tak jsem zvědavá.
Před chvíli mi volala tchýně, mě z té baby jednou jebne. Včera se ptá jestli k ní dnes příjdu, tak říkám Bobovi a´t ji vzkáže, že ne, protože dvě hodiny sedím v čekárně, pak chci jít ještě za kamarádkou do nemocnice, protože už tam 14 dní leží a ještě musím jít nakoupit. A ona mi te´d volá, jestli příjdu a kdy a proč atd.? Ať mě nesere. V neděli jde s náma na oběd tak to jako nemůže dva dny vydržet?!

In reply to by Romanca

Tak to ti budu moc drzet palce at je vse ok.. urcite bude :). Ono nekdy to pichani jsou prdiky (teda mluvim za sebe samozrejme) :) , to fakt tak boli a clovek se vyhuka , pak si dojdu na zachod a je po bolistce .. hehehhe
Tak dej pak vedet co ti rekli v nemocnici...
Jinak jo, jo mam casualplay vintage- orangovej, kolekce 2009.. ja se do nej totalne zblaznila, tady jsem ho nasehnala, kupovala mi ho mamka v CR a posilala postou.. celou trojkombinace.. korbicku Mako , sportak a autosedacku.. plus nejaky ty doplnky.. cenu ani nebudu psat, asi si to umis predstavit ... ale moooooc se mi libi. Moje nej kamoska v Praze si ho poridila v zelenym... a nemuze si ho vynachvalit. A jakej mas pro Naty? Jakou jsi vybrala barvicku?
JInak tchyne a tchanove .. to je kapitolka sama pro sebe...muj tchan je celkem ok, do zivota se mi nastesti moc neplete a tchyne umrela v roce 2003, ale i ona byla hodna. Zato moji byvaly tchan s tchyni... dalo by se rict, ze mi rozbili manzelstvi.. Nebo alespon k tomu rozchodu hodne prispeli... Noc nic.. jak rikam , kapitola sama pro sebe...
To je hrozny, ze po tom co ji tvuj manzel rekne , ze neprijdes , ti jeste vola... to by me take stvalo...
pa a pisni az se vratis...

In reply to by lenki

Holky jsem zpět! Tlak jsem naštěstí měla 135/80, úplně ideál. rodím za 14 dní! :qu: :one:
Natynka je prý hodně dole - hlavičkou. A bude prý velká - jestli já budu mít 4 kilový děcko takmě strejchne. Takže ty bolesti fakt byly poslíčci.
Jinak jsem se samozřejmě zapoměla zeptat na to magnezko a na to jestli mám teda ještě ležet. Takže ležet nebudu. Magnezko budu pít už obden a uvidíme.
Leni, já vím kolik co stojí! :\\: Já mám ale kolekci 2008. Casualplay S4, bílou autosedačku s černýma napísama a černobílý sporťák a korbičku. Ten zelený se mi taky líbí a moc. Asi bych si koupila teď ten. Ale je to super kočár.
Leuš, no jo, neměla bych po něm uklízet ani bobky..ale kdo to má jinak udělat! Tak zase nasadíme homeopatika dietku...Miak jeden zlobivý...teď byl špizovat co dělám. :-D

In reply to by Romanca

ahoj Romi,
tak za 14 dni.. ty se mas.. :) . Tak super , ze je vse ok. Hele, jestli jsi mela ty posliky, radeji se neprepinej... vydrzet alespon tech 14 dni. :)
No ty jsi vazila kolik , kdyz jsi se narodila? Nase Emma bude take pekna baculinka.. (konecne jsme rozhodli jmeno.. bude to Emma :) )
Jinak ten bilej casualplay je take mooooc hezkej...S4 je hezci, nez ten vintage, ale vazi o neco vic, tak kvuli tomu jsem sla do vintage... ale vzhledove je hezci ten tvuj :)
JInak s tema zviratkama je to hruza.. moje kocky a pes jsou ted ok, ale je to 14 dni co jsem u 2 objevila tasemnici... no tak jsem radeji odcervila vsechny sakumprask...

In reply to by lenki

Aby z těch 14.ti dnů nakonec nebylo 14 dnů přenášení! No uvidíme...Ale každopádně jsem ráda, že doktor potvrdil mé doměnky. Jinak já se nepřepínám...protože toho moc nevydržím, ale chci jít občas na procházku, když jsem musela 4 měsíce ležet, tak nemám vůbec kondičku, tak ať ten porod taky zvládnu, ne?!
Koukám, koukám, že uš ses teda jste se konečně rozhodli...takže Emmička, to je hezké.
Já jsem vážila 3,20 a byla jsem v termínu a Bob vážil taky tak nějak a byl v termínu. Tak nevím doufám, že tím doktor myslel to, že na to že se narodí dřív tak je velká. Ne že budu mít velké dítko. Čtyřkilový mě asi roztrhne!
Každopádně co jsem mohla sledovat tak Casualplay je asi nejhezčí kočár a taky nejfunkčnější. Ale každý má jiný vkus a žádá něco jiného. Sestřenice má roční holčičku a taky ho má a je s ním nadmíru spokojená. Já si odzkoušela a tak vím, do čeho jdu! Zrovna jsem si nabalila tu tašku co k němu patří, dám tam vše pro miminko...

In reply to by Romanca

Holky ,
sorry ze vzdy odpovim az po tak dlouhe dobe, ale dala jsem se dnes do vetsiho uklidu. Dokonce jsem i prerovnala skrine,vylestila nabytek, ale ted jsem teda uplne vyrizena. No , ale vse se tu jen blisti...
No Romco , to teda chapu, tady bych fakt nerada prenasela... snad porodime driv, nebo max. v terminu. Jinak souhlas absolutni co se kocarku tyce... no je uzasnej... se kocham alespon autosedackou, kterou smim mit v byte.. zbytek jak prisel, tak se soupnul pryc a uvidim ho az se mala narodi.
Jinak Leus, ta tasemnice neni tak silena jak se to zda.. dostali vsichni jeden prasek a bylo po ni...Horsi bylo, kdyz jedna moje cica mela nejakej zanet a mocaku a vaginy a curala krev... chudak brala antibiotika docela dlouho. No v lete bojuju s blechama a to vis , mit 5 kocek a psa to se pak sakra prodrazi.. no ale co se da delat...
No a mam je take pekne zmlsany, zerou mi jen friskies mrsky moje...No a kdyz nandavam zradlo, to je hudba... mnoukaji jak o zivot.
tak zatim ahojky

In reply to by lenki

Ahoj holky,ja uz od pul pate nespim,tak si dve hodiny mobiluju na internetu.Pekne to trva nez se to otevre,takze ani nepoznam jak jsou ty stranky pomale...Leni,hlavne,zes rikala,ze po uterku budes odpocivat a pak gruntujes cely byt!Ja mam doma taky jen tu hezci cast kocarku-autosedacku.Skoda,ze korbicka a sportak neni v te bile.Copak zviratka.Miak zase vcera otravolal,musela jsem mu udelat prekazkovou drahu z krabic,on je jak malej.V tech pet otravoval,ze chce zradlo,tak jsem mu dala,nazral se a pak jsem ho zas nemohla dostat do klece.On si potap mysli,ze se s nim budu honit po byte,sotva se hybu a dycham a ten prdola lita jak prasteny a jeste provokuje.Ale zato je s nim sranda.Asi si jeste schrupnu,tak do pul desate...

In reply to by lenki

Jéé to jsi dobře udělala! Tasemnice to je moje noční můra!! Teda že by ji kočka měla... Když se tu bavíme o těch mazlících - já si šla krájet cibuli a Crazy mi v tu ránu sedí u nohou a žebrá. Tak jí říkám, že cibuli by asi ne e. No ale to jí nevzrušovalo a seděla tam dál. Tak jsem jí dala kus sejra, ale na to se mi vykašlala, prý by raději cibuli :-). Ona je hrozná. Má tam v misce piškot, ale nežere ho. Pak jím piškoty a to žebrá a může se po tom přetrhnout, aby taky dostala. Teď mi leží v posteli, kde nemá vůbec co dělat, ale je celej den otrávená a teď začala vrnět, tak jí přece nemůžu vyhodit. Vyděračku! :cat:
Jo ale já chtěla ještě Romanče pogratulovat :-). 14 dní Ti závidim!!!! áchich...už aby to bylo!

In reply to by Leuš

Chudáci ti mazlíčci. Mia taky pořád škemrá. Je hroznej, pořád jen oříšky a kokynka, přitom ví, že má dietu. A jak je mlsnej...jedl by jen perníky. Teď jsem mu rozdělala krabici a on ji oňufává..tak si do ní vlezl, otočil se a teď dělá že je to jeho domeček! Je to blb. Už vidím jak jdu do kuchyně, zase bude otravovat. A pak že králici jsou blbý, tak ten náš teda není.

In reply to by Romanca

Moc se bavím když čtu o tvé tchýni :-). To je stejně zajímavý úkaz...myslíš, že budem taky jednou takový?? Jak se z normálních ženskejch stanou tchýně? Jsou některé shodné znaky, které se zákonitě projeví...a vidím je na mamince směrem k bráchově přítelkyni, vidím je na babičce směrem k mámě, vidím je na své tchýni... Ony to myslí dobře, ale člověk to často opravdu špatně nese... :\x:

In reply to by Leuš

No já doufám, že jak ona nebudu....
Tak te´d to byla síla, nejen tchýně, ale už i má mamka nepřemýšlí. Nechá mi sice auto, abych mohla na gyndu...ale bez klíčů a techničáku a je v Ostravě, že? takže já shnáním nějaký debilní autobus, abych se tam dostala. Do toho se mi asi půl hodiny otvírá internet...takže taky super, přítel je někde v tramtárii a odvést mě nemůže...tak jsem se samozřejmě rozbrečela..do toho jsem se vstekla a rozbila si klávesnici. a aby toho nebylo málo, tak Mia má zase sračku...už to fakt nedávám. To je den! Nic jdu na ten autobus...pak dám vědět. Snad než tam dolezu - protože autobusák je na druhé straně města než nemocnice - tak se uklidním...abych neměla tlak 180/150.

In reply to by Romanca

No tak to tě úplně chápu, to bych se taky vztekla!! Tak na sebe buď hlavně opatrná...A neber si to tak, to se stává :-). S Miou teď nic nenaděláš když nemáš auto, bude to muset vydržet než domu dorazí jiná schopná osoba! Já se taky mohla zbláznit s tou kočkou - na veterinu bych moc v tomhle stavu asi lézt neměla (ani ty) a ještě s nemocnou kočkou...Všichni viděli že jí je zle, ale nikdo s ní nešel. Nikdo se ani nenabídl! A když jsem psala manžovi ať přijede že půjdem s kočkou tak dorazil v devět. Kromě rentgenu jsem to nakonec zvládla celý sama, na rentgen jsem zavolala z domova svýho tátu, kterej mi do telefonu ještě říkal, že mě asi zabije, chudák, musí někam chodit...

Ahoj Rozárko,
já mám nachystáno bavlněné body s dlouhým rukávkem, fleesové dupajdy, fleesový kabátek a ještě na to fleesový chumdelatý overálek. Pak obyč čepičku bavlněnou a na to chumdelatou fleesovou, rukavičky a froté ponožečky. V sedačce mám zimní fleesový fusak od Ivema baby (česká výroba) a budu na to brát asi ještě deku.

Jéééžiš co já jsem to za matku!!!! :-)))) Rychle jdu nachystat svetřík a teplé bodyčko a deku :-). No vidíte jak jsem mimo :-).

Ahoj Rozárko,tak tohle mám snad už vymyšlený..dostane bodýčko s dlouhým rukávem,zateplený kalhoty (a nebo lacláče,to si jeste rozmyslim :) ),teplý ponožky,chlupatou mikinu s kapucou,možná ještě bundu na to,jestli bude velká zima.Rukavičky,čepici a do autosedačky mám taky fusak od Emitexu,tak ho do toho zabalim a možná na něj ještě dám deku.No je to hotová kovbojka,co? :s:

Ahoj Rozárko, tak tohle byl problém...Já měla prádlo vypráno a vyžehleno už v říjnu a mamka říkala a´t si nahoru nachystám co budu potřebovat do porodnice...tak moje mimčo by mi zmrzlo...:-( Mamka mi to pak přichystala.
Bude mít bodyčko, dupačky, ponožky - vše takové teplejší, ne jen bavlna, je to něco jako froté. Na tom fleesový svetřík. bavlněnou čepičku...musím ještě koupit nějakou zimní, tu dám na to. A ještě bude celé v takovém fusaku co se dá rozepnout mezi nohama, takže ho zapnu do autosedačky (a ten fusak má ještě kapuci). rukavice a přehodím přes něj deku. V autě bude snad teplo, tak mi nezmrzne.

Ahoj!
Já mu koupila overal, nic extra zatepleného, klasika jak mají všude. No a natáhnu mu čepici a rukavice a strčim ho do fusaku do autosedačky. Máme takovej celkem dost teplej fusak... Možná ponožky by to chtělo ještě...
Jináč všem, které trápí, zda se mrňousek otočí hlavou dolu - včera mě pěkně okopával, dokonce kopnul i manžu a ten má teď zážitek na několik dní :-). No ale ráno jsem se probudila a velká kulatá tvrdá věc pod žebrama...jestli je zas hlavou nahoru, tak se zvencnu!!!! :n:
Jinak jak se máte všici? Jak jste spaly? Já mám dneska rekord!!! Vstávala jsem během noci šestkrát, to se mi ještě nestalo...! (obyčejně dvakrát) A v šest ráno nám začala kočka otevírat z nudy skřínky...

In reply to by Leuš

Ahoj Leuško, já se mám dobře. Spala jsem dokonce do půl desáté ... úplně čumím. V noci jsem byla tak třikrát na WC, ale někdy chodím i pětkrát. Neboj, určitě se neotočil zpátky. Však uvidíš během dne, že tě bude zase vesele kopat do žebírek. Náš pes je pelešivá mrška, jak jsem vstala, tak se šla jen vyčůrat a už leží zase místo mě v posteli, to je fakt síla. Ale zatím ji nechávám a říkám, jen si užívej, dokud můžeš. Až se narodí malá, bude mít do postele přísný zákaz. :a:

In reply to by petralinda

Ahoj všichni! :-)
No jo, už je to asi tak, ta boule nahoře byl zadeček nebo nožička, já teď sedím jako paragraf, nejen že nemůžu dýchat od chřipky, ale ještě se nemůžu uvelebit, protože se malej rozhodl, že mi cosi oplatí. Já teda nevim co, ale masíruje mi tu žebra a pravej bok takovym stylem, že to už není ani trochu roztomilý! Mezi ručičkama ždímá pravděpodobně můj močák. No počkej ty zlobidlo, jen co vylezeš!!!! Jak říkala Maya na pondělním kurzu - dělám si čárky a pak ti to spočítám! :-) Takže ano, hlava bude asi dole...uf uf. Jo Mayo - kdybys to četla - napiš mi sím zprávu co se dělo v úterý, já jsem marod. Dík!
A s tím pesanem - myslíš Petralindo, že budeš mít tolik síly a rozhodnosti té boží bytosti zakázat lézt do postýlky? Crazyna taky nesmí, ale někdy jí nechám, nemůžu jí to udělat! Kočičce naší roztomilý...no jenže ona pak mi to oplácí tak, že když přijde domů manžel, utíká za ním a lísá se, za mnou nepřijde...a to jí živím, nosím k doktorovi (to bude asi to co podle ní dělám špatně :-) ) a hraju si s ní!

In reply to by Leuš

Kočičky jsou v tomto větší mršky, nejsou tak prodejné jak psi a mají svou hlavu. Jdou se mazlit jen když chtějí a za kým chtějí, to znám a to se mi také na kočkách líbí. :one: Psi jsou většinou strašně prodejní a vyčůraní, za pamlsek udělají všechno, alespoň ta naše to tak dělá. Abych pravdu řekla, tak nevím, jestli budu umět být tak přísná. Budu se o to snažit, ale kdo ví jak na tom budu po návratu z porodnice. Když Shelbi před časem poprvé hárala, tak měla taky tři týdny zákaz a prošlo to v pohodě, pochopila to a do postele nelezla. Nepozorovala jsem, že by byla na nás naštvaná. Vůbec jsem zvedavá, jak to bude, až tady s námi bude Linda. Shlelbinka je ale hodně chytrý pes (sheltie jsou v žebříčku plemen i před labradory), tak si myslím, že jí dojde, že už to pro ni nebude jako dřív, že se jí prostě nemůžu věnovat jak před tím. Snad se s tím snadno smíří. Nehodlám ji ale odsunout na vedlejší kolej, musím na to jít chytře. Snad to zvládneme. :cc):

In reply to by Leuš

Ta velká kulatá věc co ti trčí z břicha je noha,neboj...já měla taky obavy, když se natynka furt netočila, pak se otočila a najednou mi trčela z břicha kulatá věc a říkám...ty jo hlava...pak jsem zjistila, že je to noha. A poznáš to tak, že víc se mlátí nahoře než dole. Mimča mají totiž víc prostoru u nožek než ruček, takže víc taky mlátí nožkama.
Jinak já měla v noci asi poslíčky, nebo co to bylo..pěkně mě bolel podbřišek. A ráno mě bolely třísla tak, že jsem nemohla vstát.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka