zase to kojeni!

10.12.2008

ahoj holky pomuze mi nekdo?male je mesic,zatim plne kojime,ale posledni dva dny mam podit ze mi v jednom prsu zaclo mliko ubyvat.V druhem ho je hodne,dost z nej odstrikam a mala ma zatim pekne prirustky takze to me utvrzovalo do ted,ze mlika je dost.ale jak rikam posledni dny mam to jedno prso takovy mekci,nejde mi z nej moc odstrikat a mala u nej ani dlouho nevydrzi.Vzdycky se zacne po chvilce vztekat a uklidni se u toho druhyho.tak mam strach ze tam dochazi k ubytku mlika.Poradite co s tim?Snazim se malou casto prikladat,ale prave u tohohle prsa nema moc snahu,piju caj pro kojici,pred kojenim prso masiruju...ale nevim.Kdyby doslo v tomhle prsu k uplne zastaveni laktace myslite ze mam sanci udrzet plnohodnotne kojeni jen z jednoho?

Kliknutím vložíte smajlíky:

To je normální, že máš v jednom míň-včera jsem o tom zrovna mluvila s laktační poradkyní.A tak to může být jen chvilkový způsobený laktační krizí

vyzkoušej nápoj Gravimilk. Já ho začala pít a mlíčka mám znatelně víc. Piju i čaj pro kojící Aphotek, ten se mi zdá nejlepší. Zkoušela jsem i Megafyt a Laros a u těch jsem měla neměla prsa tak nalitá jak u Aphoteku a u Gravimilku. Co se týče kojení jen z jednoho prsu, tak to možné je. Tohle nemám z vlastní zkušenosti, ale v pořadu Sama doma byl tento dotaz a laktační poradkyně říkala, že pokud v tom jednom prsu je mlíčka dost, tak nevidí problém. Ta maminka, která se na to ptala tak odkojila dvě děti. Snad jsem Ti aspoň trošku poradila.
Moc Ti přeji, aby se Ti mlíčko tvořilo i v druhém prsu.

Ahoj, je normální, že v jednom prsu se tvoří méně mléka než v tom druhém. Pokud chceš ho trošku rozkojit a malé se u něho nelíbí, tak jedině se snažit velmi často odstřikovat. Možná si na to pořídit i nějakou odsavačku, at to máš pohodlnější. Pokud to budeš dělat jako ted, tak k zástavě laktace nedojde, ale budeš tam mít málo mléka a dohánět to bude to druhé prso. Druhé prso by to mělo zatím stíhat, možná až bude starší, tak to nebude stačit, ale s tím si zatím hlavu netrap.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka