mensi provokace :D a taky chlubenicko!!!!

10.12.2008

Tak holky po vcerejsi ohnive dizkuzi sem se rozhodla rejpnout do zivyho :s: (dobre sem se vyspala a mam dobrej den) a taky se chcu pochlubit ze Rozarka od papasanu (toho co se drzi na fotce) ke gauci dosla sama!!!! bezdrzeni vcera nekolikrat - desne ji to bavilo a mela z toho srandu.. jinak Fleku na koberci si nevsimejte - budem delat podlahu - jak pen na tom koberci radi obcas blije a nekdy vyleje Rozik caj tak to pak vypada :00: no ale po novym roce dem konecne do podlahy!!!! tak to se bude udrzovat lip :) A taky fotecka nasi pesice v jejim pelisku - vsichni znami si tukaj na celo - spes a ma vlastni gauc :D

Jé to by se ta naše mrcha zbláznila kdyby měla vlastní gauč.¨Pořád leze na náš a teď když hárá tak si představ jak to u nás vypadá.Jinak celkem originálně vymalováno :one: a Rozik je šikula,i když jak tu občas čtu tak se není čemu divit jestli je po tobě :a:

:qu: :qu: :qu: :qu: jůůůůůůů takový pěkný útulňoučkovatý :qu: :qu: :qu: a Linuxovej tučnák na polštářku :!k: :!k:
Rozárka je šikulka :one: :one: :one: to je dobře že vám mastička pomohla :girl:
Dneska teda přijedu pro ten krémíííík :\x:

Věroušek

Ahojky. Mas to tam pekne i kdyz trochu malicke ale myslim, ze vam dvema ten pokojik zatim bohate staci. Jinak nase kocka ma taky vlastni gauc :s: Ale je mensi nez ten pro pejska. Je velkej akorad pro kocicku a je cernej a polstar na nem tygrovanej a na vrchu je kocici tapka. Ale uz v nem moc nechrni.

ivka2222

ahojky Johanko,máš to tam hezké na můj vkus moc divoké,ale k tobě to tak nějak jde :c: co to je za pesana??já mám Jesynu a je jí dost podobná,ale takhle v leže to moc vidět nejní,pošlu foto a řekni sama ;)

In reply to by ivka2222

no je uzasna :D a hlvane jak je blba :s: teda hodna :) necha si libit vsechno !! mala ji skube usi nic, taha za ceciky nic - teda jednou zavrcela ale to bylo protoze spala a mala ji stipla :s: ale je to draha rasa jak blazen - s papirama se pohybuje od 25 do 50 tisic :00: my ji mame od znamych za levnejc :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka