Do pátku jsem nevydržela... JE TAM!!!!

09.12.2008

Ahojky, sluníčka :a: On tam fakt je!!! Dělala jsem si test teď večer, protože sem to prostě nevydržela čekat do pátku. Byl to citlivej, ale ranní test, navíc sem byla čůrat asi půl hoďky předtím, než jsem počurala test, takže to nebylo ani nijak moc koncentrovaný!!!! Holky moje, já jsem taaaaaaaaaak šťastná!!!!!!! :\x: :\x: :\x: :\x: :\x: :cc): Už se na něj moc těším na mišouna!!!!!!!!!!! Pac a pusu a posílám Vám obrázek testu, aby se ty Vaše testy od něj nakazily a honem rychle se taky zabarvily, abysme mohly všechny šupnout do těhulek! Mám Vás moc ráda a držím palečky!!!!!!

In reply to by Lenule 1

Ahojky, kamoška taky nedostala několik dní MS. Byla to nějaká hormonální porucha a teď ji lékařka předepsala Utrogestan - je to na upravení MS a "podporu" chtěného otěhotnění. Tak snad to brzo výjde - ona taky zatím nic:-(

In reply to by Martty

Pokud kamarádka touží po miminku, nesmí brát pouze utrogestan. Sice upraví menstruaci a zlepší děložní sliznici, ale u tohoto léku se může stát, že nebude vůbec ovulace. Já ho beru a k němu musím brát kvůli ovulaci clostilbegyt, abych ji vůbec měla...

:\x: :\x: :\x: Taky posílám velkou gratulaci. :qu: :qu: :k: :k: Přeji pohodové těhu a hodně zdravíčka. :cc): :girl: To bude opravdu hezký dáreček pod stromeček. :one:

Ahoj kači, tak ti moc gratuluju.Dlouho jsem se koukala na ten test, tak doufám, že se nakazím taky. To budou kráááááásnéééé vánoce. přeju ti to.

Si nám tu všem udělala obrovskou radost... Přeju, ať se vám daří co nejlépe, žádny nevolnosti a ať je vše OK.
No a nám přeju ať se nás od tebe co nejvíc nakazí ;)

Moc gratuluju!!!!!! Super zpráva, doufám, že nakazíš ostatní snažilky aby nás tento měsíc bylo co nejvíc.

Ahojky, moc moc gratuluju a trošku bacilků z tvýho testíku si beru pro sebe... :!k: , aby mi to trošku pomohlo....... takže velikánská gratulace, hlavně ať je všechno v pořádku :qu: ...... měj se krásně a přeji krásné těhulkování :a: :one: :dance: :c: :\x:

Moooc blahpřeji a přeji krásné těhulkování, min. stavy nevolnosti a ať se miminku v bříšku dobře daří. Já to taky nevydržela, jakmile se mi MS jen o jeden den opozdila, hned jsem kupovala test a ty dvě čárky(bylo mi v tu chvíli úžasně), teď je malému skoro 10 měs. a je to moje štěstí. Andrea a Alešek

Óóóóóbr gratulík kačenko! :qu:
Ať se tobě a mimísku daří a přeji nádherné těhotenství! :k:
:\x: :\x: :\x:

strašně moc Ti gratuluji!!!! To je super. Hlavně ti přeji ať těhu probíhá dobře, ať mimi prospívá a ať jste oba dva zdraví. :qu:

Ahoj Kačenko. To je báááááááááááječný. :cc): :cc): Mocinky ti gratuluji :one: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu: :qu:

In reply to by Martii

A pro všechny příznaků lačné snažilky trochu popisu: Prvně mě začly bolet prsa (takovej šílenej tlak zevnitř), pak to mírně ustoupilo a začlo se mi dělat šoufl z pánský voňavky a z pachu červeného vína, pak se mi občas zamotala hlava, nafoukl se mi podbřišek (obvod 88 cm, oproti 74 v pase) a pořád jsem utahaná jak kotě, takže spoustu času prospím. A to jsem byla vždycky hyperaktivní, s touhle částí těhu jsem moc nepočítala... Od19.12. jsem si v práci napsala dovolenou, čeká mě zkouškový, takže jsem docela ve skluzu ve škole i v práci. Ale nějak mi to neva. Není nic důležitějšího než mít zdraví mimčo, takže škola i práce ať si trhnou. Pac a pusu (nakažlivou) :a: Držte se holčiny!!!! (A hlavně moc nemyslete!!! Já si po té konzultaci u výživové poradkyně řekla, že si dám do pořádku tělo, budu dodržovat životsprávu a otěhotním v únoru a bude to všechno super. Takže jsem na to tenhle měsíc (hlavně v první půlce) moc nemyslela a je to tam, zkuste to, třeba to zabere. Držím palečky :one: )

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka