Komu prospí miminko celou noc?????????

10.12.2008

Ahoj holky. Dneska ráno mě Honzík vzbudil v 7 hodin....já marně přemýšlela, kojila jsem v noci????? Sahám si na prsa, obě tvrdá jak šutrák...hmm, nekojila...fakt jsem nekojila vůbec v noci???? Ne, nekojila si, si pitomá? Tak takhle probíhal můj ranní osobní rozhovor. Fakt mi prospal celou noc. Včera jsem ho kojila v 8 večer, usnul v 9 a spal do 7 do rána!!!!! :jawdrop: :D Já fakt koukám jako blázen. Byla jsem zvyklá kojit 1x za noc a teď tohle....budou mu za chvíli 3 měsíce (teď je mu táhne na 12týden). Kdy vám začaly spát miminka celou noc???? A už to tak zůstalo?

tak už chápu, proč to moje dítě se budí po dvou hodinách....zachraňuje statistiky "buzení miminek do 1 roku" tak to vám milé dámy moc děkuju :s: ....

Ahojky Pechy,malá Jolča spinká celou noc už asi 14 dní.Jak to bylo poprvé,tak jsem měla stejné myšlenky jako ty a taky jsem si říkala,kojila jsem nebo ne?A prohmatávala prsa a tak,jako kdybych viděla sebe.Ještě to pořád přetrvává a teď jsme trhly rekord,od 19.do 6.30ráno,jsem si říkala,jestli na ni něco neleze a tak,ale asi nek-doufám.Někdy se probudí k ránu kolem 4.ale pak spí až do 8-mi a tak,ale pravidlem to není.Je to příjemné,viď?Taky si říkám,že to vydrží napořád,ale třeba sestřence se Táda taky tak budil a od půl roku se zase začal jednou za noc budit,někdy i vícekrát.No však uvidíme.Papík a opatrujte se :a:

tak moc děkuju za příspěvky. Koukám, že je tady miminek víc, co prospí celou noc a jestli to tak zatím funguje, tak jsem jen ráda, třeba to není klid před bouří, no uvidíme. Díky moc :)

janka.82

Ahojky. Nám :dance: O vánocích nám budou 3 měsíce a spíme celou noc :\x: Někdy usne v 8 večer, někdy až v 11, ale spíme celou noc a budíme se pravidelně kolem 8. hodiny ranní. A máme to takhle od šestinedělí. Mrkni na odkaz, byla jsem v šoku, když se to stalo poprvé ;) A od té doby jsem k malýmu v noci nevstala :\x: http://www.mojetehotenstvi.cz/10-hodin-spanku#comments :a: :a: :a:

Ahoj, naše malá taky takhle spí už od konce šestinedělí většinou tak od 22 do 7 do rána teď jsou jí budou čtyři měsíce a protahuje do osmi půl devátý je to supr. Jen ty prsa po ránu ty teda trpí to je fakt :-).

Ahojky, nechci te zklamat, ale nase kočička kolem toho třetího měsíce začala spávat celou noc a vydrželo jí to do půl roku a teď jako když utne, budíme se po 3-4 hodinách a víc ani ťuk, ale třeba to budeš mít jinak a vydrží ti už až do dospělosti :!k: :!k:

Naše Gabčula tak spává od šesti týdnů... od půl deváté do šesti nebo půl sedmé...ráno mi ty prsa málem explodují... ;) :a:

nooo hooolky, tak my spaly kolem 4měsíce taky ukázkově, pak se něco zlomilo a spíme takhle: od 19h do 21h - nakojím, spí do 22h - dostane sunar, a pak spí tak do 4:30, někdy se ještě vzbudí kolem 1h :00: tak si taky moc moc přeju aby alespoň spal od těch 22h do 7h :c: :c: :c:

také se přidávám a také tiše závidím nám je pět měsíců a také jsme nespinkali ještě celou noc.Už si přeji, aby jsme se to ho brzy dočkali.Malá to pak v osum ráno vš dohání, ale já už ne.Někdy stávám i každé dvě hodiny no co si budeme povídat hrůra.

tise zavidim, nam bude 8mesicu a celou noc jsme jeste nespali vubec, obcas spime 6hodin v kuse...ale uz se na to moc tesiiim!!!! :s:

ahoj Pechy, blednu závistí....za pět dní bude Toníkovi půl roku. ještě nespal celou noc. rekord měl šest hodin, spal od osmi do dvou, ale to mu vydrželo asi týden jen týden (bylo to okolo 3.měs.) jinak do tý doby vstával po 2 hodinách a potom cca po třech. dneska mu bylo blbě, tak pro jistotu nespal vůbec :r:

In reply to by Tesa

já byla taky v šoku. Jako to, že spí od 8-10 večer do 4-6 do rána, to už jsem si zvykla, ale že mi prospí fakt celou noc, to jsem nečekala :) Uvidíme, jak to bude pokračovat, ale to jedno prso budu muset odstříkat, už to fakt bolí

In reply to by Pechy

Pechy, to jsi se určitě ani nevyspala, co? pořád es těšim, kdy toník konečně pořádně zabere a když náhodou spí o něco dýl, tak jsem celá nesvá, jestli je v pohodě :00:

In reply to by Tesa

já jsem nevyspalá už od té doby, co je doma. Jako uplně malýho jsem ho kojila v 8, 10, ve 3 a pak 6-7 ráno, od 3 týdnů ho kojím 1x za noc, někdy 2x, ale to je výjimka no a dneska tohle. Jsem zvědavá, jestli to není klid před bouří.

In reply to by Pechy

jestli je takovej čípek jako ten můj poklad, tak je to klid před bouří...už se začínám těšit na prospanou noc

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka