Dneska v 18:56 Daneček oslavil půl ročku

09.12.2008

Ahojík děvčata, my dneska slavíme :\x: :\x: :\x: : Daneček je nyní půlroční chlapeček. Je to naše zlatíčko - a co všechno umí - sedí, válí sudy, furt se usmívá, rád se fotí, miluje instantní čajíky a samozřejmě mlíčko od maminky. Kolik vážíme a měříme, to se dozvíme tento měsíc, kontrola v poradně je teprve před námi. Přikládáme fotečky, ať vidíte toho našeho oslavence :\x: :\x: :\x: :a:

Ahojky Natí,
je prostě úžasnej, a ta čepka supeeeeer :one: :one: :one: ...asi Domčovi taky takovou pořídím...moc gratulujeme Danečkovi k jeho krásnému výročí :\x: :qu: :a: :cc): :k: pá Kamča s Domčou :a: :s:

Gratulujeme Danečkovi a chválíme kluka jednoho šikovnýho :one: .(mamko,tobě se ta růžová fakt nějak zalíbila :s: )

In reply to by natalliev.

:one: :s: jsou proste užasní :h: kdyz nechtej tak nechtej a mamo treba se zblazni :00: :s: ...taky to u nas tak nekdy probiha,ja chci pusinku,ale Peta si chce zrovna hrat s autickem a ja mu vylozene prekazim a obtezuju :00: :c:

Daneček je velký frajer a koukám velký průkopník...jen růžová to může být :\x: :\x: :\x: :\x: :\x:

In reply to by berberka

Ahoj Berberko, moc děkujeme. Jo, jo...velký průkopník - v garderóbě už má 2 růžové ponožky, růžový svetřík, pásek do kalhot a čepičku ;) Všechno to jsou dárky od tetiček a Daneček s nimi rád provokuje ;) A maminka s tatínkem naštěstí barvičky neřeší :n: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky