finanční krize:( že by už postihla i nás - ach jo....

10.12.2008

Ahoj holky, tak si musím trošku vylejt srdíčko :00: mám starosti, protože můj manžel už rok pracuje ve firmě která vyrábí nádrže na auta a motorky je tam celkem spokojený, peníze by samozřejmě mohli být lepší, ale v rámci možností to zvládáme a nic nám neschází, jenže tenhle měsíc jsme se dost zděsili všem zaměstnancům poslali výplaty o 4tisíce nižší a to je už sakra poznat, ještě teď před Vánocema, platíme hypotéku a prostě nás to dost rozmrzelo, finanční krize už asi dolíhá i na jejich firmu, teď máme docela strach co bude příští měsíc, aby jim vůbec zaplatili. Můj táta už nějaký ten rok podniká v oblasti úklidových prací a celkem mu to vynáší, tak přemýšlíme že to taky zkusíme, co myslíte? Hrozně mě to mrzí i vůči němu, tolik se snaží a teď tohle, nechci si kazit vánoce, ale mám strach abysme vůbec vyšli, vím že hlady neumřeme, ale hrozně mě trápí takový to neustálí počítání,jestli koupit tohle nebo tamto.... :(

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj i na nás dolehla krize ty co pracují v automobilovém prum. to budou mít těžký.Manžel chtěl začít podnikat a když si vyběhal všechny papíry tak to raději pozastavil ,musíme počkat co bude dál.I já se bojim jak to zvládnem mám doma 2 kluky co je čeká střední škola a do toho miminko,Bude to záhul ale doufám že ta krize brzo skončí.,Tak se držte a doufejme že bude líp................. :qu: :qu: :qu:

moc moc chapu tvoje obavy. Take mam z pristiho roku strach. V breznu bych mela rodit a nekdy v lete bychom se meli vracet do Cech, z cehoz vyplyva, ze manzel bude hledat v CR praci - jestli nejaka bude. Dostavujeme baracek s velkymi splatkami hypoteky, takze se budeme muset urcite uskromnit. Na druhou stranu se na pristi rok tesim, protoze s nami bude miminko a jak pises, hlady urcite neumreme :n: Snazim se myslet pozitivne a manzel me taky uklidnuje, at se nebojim, ze to nejak vymyslime. Vim, ze je sikovny, tak se teda snazim nebat :dance: Ale je to tezke, co se ted deje, nedokazu si predstavit, ze te najednou vyhodi a starej se, musi to byt hrozne. My jsme jeste mladi, ale co treba lidi kolem padesatky, to musi byt rana - nekde delas cely zivot a pak te vysoupnou. Muj prispevek bych ukoncila vetou: nebojme se vlka nic :!k:

Já vím, my jsme si taky řekli že tím nejkrásnějším dárečkem je pro nás náš Honzíček a nebudeme to s dárkama přehánět to vlastně ani nemůžeme, chi. Vždycky si pak vzpomenu na mojí babičku jak říká hlavně že jsme zdraví :qu: asi na tom něco bude.

tak můj přítel pracuje v neziskové organizaci a strašně se bojíme příštího roku, kdy má být světová ekonomika v recesi a já se fakt bojím, že na neziskovky nebudou peníze a my jsme v pytli.On ještě překládá, ale i toho se bojím, že toho moc nebude. Fakt mám docela z příštího roku strach. Zatím je to v pohodě.
No rozhodně bych nezačala podnikat teď, když má být světová ekonomika v recesi. Uvidíte, jak to bude pokračovat. Držím nám všem palce!!!!

není to legrace,ale já se osobně domnívám,že bude hůř,určitě to příští rok nebude růžové,protože na ČR to teprve dolehne.Takže šetřit,nepůjčovat a utáhnout opasky jak to jde.Však člověk spousty těch blbostí vlastně vůbec nepotřebuje

Ahojky, to se přežene, uvidíš, ale vím, že je to těžké, řešíme teď něco podobného, naštěstí jsou ještě nějaké úspory... Vezmi to tak, že některé lidi teď těsně před Vánoci vyhodili, nedostali odstupné, neví, z čeho budou žít, platit účty (viz skláři ve Svitavách). My jsme si třeba řekli, že Vánoce budeme mít skromější a nebudeme to tak prožívat, hlavně, že se máme navzájem, kolem Vánoc se nám narodí mimi a ta krize se nějak překoná (páč každá krize jednou pomine).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka