spici mimco na UZ?

04.12.2008

Ahojky holky, jak uz jsem vcera psala, screening mame uspesne za sebou :)
Jen me na tom ultrazvuku trosku zarazilo, ze se prcek vubec nehybal. Predpokladam, ze asi chrupkal po te ceste busem, ale i tak. Porad tu od vas ctu jak se vam tam prcci krasne mleli na UZ ve 13.tt..... Stalo se vam nektere, ze by chrupkal???
A jeste taky mate nektera zkusenosti s vitaminama Centrum Materna? Mne je doporucila doktorka a tak je bastim, ale nekde jsem myslim cetla, ze po techto muzou byt vetsi mimi. Ja na to teda moc neverim, ale prece jen jsem v den UZ byla 12+0 a mimi odpovidalo na 12+5.... Co myslite???

Diky moc vsem :)

tak ta nase curinka taky ze ze zacatku spinkala-kdyz jsem byla na UTZ ve 12tt, tak se ani nehla a taky jsem se bala, jestli to je ok, ale kdyz ji busilo srdicko a miry odpovidaly, pochopila jsem, ze jen asi chrni :one: ...v 17.tt jsem toho na UTZ moc nevidela-byla spatne videt, takze to nevim, ale od 18+0 citim pohyby a to je mazec :\x: ...ve 20 a 21tt kdyz jsem byla na UTZ, tak uz jsem koukala, jak se tam vrti jak ozivot :qu: ..takze neboooj, je to urcite normalni-ta nase kocena taky chrnela a ted se vrti jak blazen-citim pohyby skoro porad-naopak ted netusim, kdy spi :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka