Po amniu

09.12.2008

Jsem další v řadě, která aboslvovala amniocentézu. Bylo to v pátek v Ústí nad Labem. Rychlou diagnostikou prý zjišťují "jen" 4 druhy možných vad, ale za cenu 8000 - 9000 Kč !!! Ne, že by mi to za to nestálo, ale když jsem si představila, co bych za ty peníze mohla miminku koupit, tak jsem se rozhodla, že vydržím čekat na kompletní výsledky. Ty by měly být k vyzvednutí, až tam pojedu na kontrolní ECHO. Představte si, že tam mám být 23. 12. !!!
Takže naše Vánoce budou buď nádherné a skvělé :\x: , nebo nejhorší v životě :(
Odběru jsem se nebála (já mám strach jen o ty výsledky). U sestřičky jsem nechala rifle a šla vedle do místnosti na odběr. Svlékla jsem se tolik, aby mohli na podbříšek a ani jsem moc nesledovala, co se děje - snažila jsem se vyznat na monitoru UTZ ;) Pak mi píchli do boku protilátky, protože jsem Rh- a manžel Rh+, vzala jsem si kalhoty a v sedě odpočívala 20 min. na křesle v odpočívací místnosti. Pak jsme jeli domů. Odběr byl v pátek a podle doporučení lékařů jsem ležela (kromě jídla, WC a sprchy) ještě celý víkend. Teď už jen polehávám a lehce najíždím na drobné domácí práce. Fyzicky jsem OK, mimčo kope o 106, ale nálady mám hrozné. Chvíli v poho, chvíli depka, ale to si musím srovnat sama. Ve čtvrtek mám při poradně UTZ ve 20. týdnu a tak doufám v dobré zprávy.
Všechny vás zdravím a dobře pečujte o sebe i svá bříška :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky Gabušo, taky jsem byla na amnio v Ústí n.L., bylo to docela snesitelný, výsledky dobrý, tak doufám, že to u tebe dopadne stejně, budeme moc držet palečky:)

už jsem se bála, že se neozveš, pořád se sem koukám, jestli ses přihlásila. Neboj, dopadne to dobře. Budu na tebe myslet a držím ti palce. Veronika

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka