Prosím o radu

09.12.2008

Ahojky rádkyně. Asi bych potřebovala poradit, sama nevím....Tak....Je mi 24 let,miminku bychom se já i přítel nebránili, ale ještě pořád beru prášky a to je asi právě to....beru je dost lajdácky občas mi zbudou někdy 3,4,5 prášků.... A teď v poslední době mi není nejlépe v posledním měsíci jsem 2 x zvracela, jsem trochu přecitlivělá, ale MS jsem dostala sice trochu dříve, a bylo slabší než normálně ale jinak v pohodě. Ale dnes 15 dni od poslední MS a 10 nevydraných prášku jsem to opět dostala, tedy spíš jen špiním. A tak nevím, vlastně vůbec nic např: jestli si můžu udělat test pokud to mám? A nebo jaká by byla TB pokud bych byla těhotná? A zda mám dál dobrat prášky?

jé, holka, já jsem taky strašnej lajdák na ant. dobru měsíc a pak se divim, kolik mi tam toho zbylo...no nic. nikdy jsem přes ně teda neotěhotněla (brala jsem je asi sem let). ale špinila jsem často, to bylo tím nepravidelným braním...no a jestli máš 15 dní po MS a 10 nevybraných prášků...nebude lepší se na to vykašlat a nebrat nic?

to že jsi to zase dostala bude tím nepravidelným braním, být tebou tak už je neberu, když stejně miminko chcete. Test si zkusit můžeš. Jo a mě taky každý měsíc 3-4 prášky zůstavají ale my miminko nechceme :!k:

ahojda Terísku, já bych radši pro jistotu upalovala pro těhotenský test a zkusila ho... pokud tu antikoncepci bereš tak jak bereš, tak bych pak případně ještě po tom testu skočila na gyndu a tam by ti třeba nabrali krev pro jistotu, aby vyloučili, že nejsi těhu... každopádně pokud ti test vyjde //, tak už žádný prášky nezobej, ale to ti je jasný vid...
Jo, ten test myslím můžeš dělat i když máš menstruaci.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky