zdravim

09.12.2008

Ahojky,po dlouhe dobe se zas hlasim (prehlasovali jsme internet k jiny firme,tak jsem byla 10 dni bez netu)jsem 10 den od zacatku MS a zacala jsem pravidelne merit teplotku.zatim me to kolisa mezi 36.4-36.7 chtela jsem si nekam zapisovat teplotky,aby me to pak ukazalo jestli mam ovulku,ale v nemeckych strankach se nevyznam,tak jsem se chtela zeptat jestli neexistujou nake ceske stranky na graf BT?

In reply to by Andělína

Ten český ukazuje, jen kdy přibližně má ovu být, ne zda proběhla dle BT :n: , máš pravdu.. a ten německý vypadá nejvymakanějc :one: .

Ale! :00:

Já umím jen anglicky a francouzsky :? , a je mi to tím pádem nemilé.. nezbyde mi ale asi nic jiného, než si přeložit těch pár výrazů v translatoru :spid:

Tak díky! :k:

Ahoj :a:
Tak to vypadá, že jsme na tom úplně stejně co se týče DC, tak se můžeme podporovat :\x:
Sobota by měla být náš den! :qu:
A pak budeme čekat, zda budeme na Silvestra pít nebo těšit :||):
My máme 1. měsíc snažení teď, minulý měsíc proběhla nehoda, ze které nakonec nic nebylo (ač jsem chvíli měla pozitivní test v krvi, ale asi zamlklo, mám mutaci na nevstřebání listovky, tak ji beru v předzpracované formě teď), ale navnadilo nás to :dance:
Taky si denně od té nehody měřím BT, nejnižší mám 37.7-8 a nejvyšší 37.3-4 (koukám že mám nejvyšší co jsem zatím četla, ale nemám hyperfunkci štítné žlázy, naopak jsem spíš silnější fyzicky). Cyklus mám pravidelně na hodinu přesně, 28 dní, a podle měsíce úplněk-ovulace (cítím ji-pobolívá, ale jen zprva, vlevo je prý vaječník mrňavý, tak možná neovuluji každý měsíc, ale jen z pravého ob měsíc, nevíme), novoluní-MS.
Dlabu vitamínky a bylinky :a\|:
Držím ti palce a dávej vědět! :one: :s:

In reply to by Kašíkus

tak drzim palecky aby jsme na silvestra pili rychli spunty a fazolku meli v brisku.zavidim te ze mas pravidelnou MS.ja po vysazeni HA to mam nepravidelne az skoro vubec,tak dostavam injekci ,takze bych to mela taky dostat na svatky,tak si budem pisat.ja prave zadny bolesti kolem ovulky nemam,tak jsem zacala merit tu teplotu abych vedela jestli vubec je.co mas za bylinky?

Ahojda, já se v těch německých taky nevyznám, našla jsem si na neu www.menstruacni-kalendar.cz, tam si to taky můžeš zapisovat, je ten graf nenaskočí hned, mě se ho poprvé podařilo zobrazit až asi po dvaceti dnec, asi záleží, kdy zaščneš měřit, já začala v půlce cyklu, tak jsem asi proto musela čekat.Hanča

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky