chceme mimčo

09.12.2008

Dobrý večer, jsem tu nová, ale už asi měsíc si pročítám vaše příspěvky. O mimčo se snažíme už 4 měsíce a pořád nic. Chtěla jsem se zeptat, jak zjistím, kdy mám ovulaci, případně nějaké rady.... Mikitka

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to jsou asi náký speciální testy,protože kamarádka,používá ovu testy z lékárný a prý stojí kolem 50kč.MS mám taky nepravidelnou přesně jako ty.Když jsem brala prášky bylo to 28dní,ale ted v tom mám hrozný chaos :-g( Já zkusím si ovu testy dělat od 10-18dne a uvidím..sice to je investice,ale pro otěhotnění vše :cc):

In reply to by monke

No tak jsem si dnes hned ten jeden ovu test udělala, no a hned //, sice jedna byla slabší, ale je tam. Znamená to teda, že je teď nejvhodnější doba? Jestli jo, tak za jak dlouho se dá poznat že jsem těhu?

In reply to by Mikitka

že ti to na poprvé vyšlo...znamená to,že máš ovulaci a,že byste měli dnes,zítra skočit do postýlky :h:A kolikátý,že to je den po MS? Myslím si,že budeš muset čekat jestli dostaneš MS a pak si udělat těhotenský test..

In reply to by monke

Tak jsem si byla ty testy koupit, stály 119, jsou v tom 3 testíky. Tak si to zítra zkusím udělat a uvidíme...
Taky jsem hrozně dlouho brala antikoncepci, měla jsem mensky pravidelné jak hodinky, no ale už tak rok je neberu a furt nic.... teda snažíme se teprve 4 měsíce, předtím jsem se chránili jinak. Kéž by to bylo pod stromeček jako dárek...

In reply to by Mikitka

:one: ,že už máš testy koupený.Tak to není ani tak drahý,dneska si taky pro ně dojdu,ale mám teprve 9 den po ms tak to zkusím až za 3dny.Já začínám snažení 3 měsíc,pořád jsem to odkládala,že druhý mimi nechci a ted když ho chci tak to nejde..ach jo. :\/: Určitě mi napiš jak jsi dopadla s tesíkama budu ti držet palečky aby jsi měla ovu... :a: třeba nám to tento měsíc vyjde a budeme :/;x: mít krásný dárek pod stromeček

vítám tě tady :a: My se snažíme 3měsíc a beru kyselinu listovou,teplotu si neměřím,ale přemýšlela jsem,že si koupim ovu testy a v obdoví plodných dnů10-16den po MS je vyzkouším a uvidím.Mám už doma 3letého klučinu a ten se nám povedl hnedla na poprvé..tak jsem si naivně myslela,že tak lehce půjde i druhý mimi ;) ..Držím palečky aby :||):

In reply to by monke

Ahojky, díky za uvítání. O těch testech jsem taky uvažovala, ale na netu jsem četla, že jeden stojí kolem 500 Kč. Uvidíme, asi se zajdu podívat do lékárny. Nejhorší je, že nepoznám, kdy mám plodné dny, jelikož si mensky dělají co chcou. Někdy je to za 35 dní, jindy 38 a naposledy za 30!!!! Ach jo :r:

ahojky tak ja jsem presne po 4 mesicich snazeni otehotnela :qu: ,moje kamaradka mi radila co mam brat ze to brala i ona a po mesici otehotnela,tak jsem to zkusila a otehotnela jsem za 2 mesice,ted jsem to radila kamaradce a ta uz otehotnela taky tak nevim jestli je to jen nahoda.
Ber kyselinu listovou a calibrum babyplan,kazdej den,ja jsem si merila i BT ale tu si musis merit kazdej den rano ve stejnou dobu,nejpresnejsi je to v pochve a nesmis ani vstat s postele takze si dej teplomer pod polstar,hlavne se nenervuj tim ze kdyz budes myslet na to ze chces otehotnet ze ti to nepujde,ja na to myslela porad a dnes jsem v 8 mesici tak preju mooooooc stesti :a:

In reply to by piribidi

Díky za rady, jen jsem zapomněla napsat, že beru kyselinu listovou a babyplan :ww: , ale teprve asi 3 dny, tak to snad zabere. Dnes jsem si měřila teplotu, měla jsem 37,2, ale jsem teprve 11. den cyklu, tak nevím, jestli to je ovu nebo ne. Navíc mě nebolí ani prsa, jen mě občas píchne v podbříšku.
Jinak gratuluju k mimi, kdy se to má narodit?

Ahojky,vitam te tu.Mi se snazime 7 mesic a zatim se nam nedari.Ovulaci zjistis bud ze si budes merit bazalni teplotu a nebo ovu testama.ja sem zacala tenhle mesic merit teplotu a zatim zadna ovu nebyla.preju brzky// carky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky