nová snažilka

09.12.2008

Ahoj holky jsem tu nová, ale už několik měsíců si tady pročítám vaše příspěvky. Taky se s přítelem snažíme už 8 měsíců o miminko, ale nějak se nám nedaří. Tento měsíc beru glostibegyt na podporu ovulace a podle testů jsem ji měla ukázkovou minulý čtvrtek. Teď mě děsně bolí podbříšek, tak nevím co to má znamenat. Termín menzes mám na své narozeniny, tak doufám, že si dám dáreček :a: Všem vám moc přeji brzo 2 // na testíku

:a: Ahoj Dášulko. :a: Moc tě tady mezi námi vííííííííííítáááááááám a držím palečky,ať se co nejdřív povede :cc): :cc): :cc):

Ahoj taky te tu moc vitam. ;) Snažíme se zhruba stejnou dobu(nevím totiž přesně odkdy mohu počítat sebe)Přijde mi to,že už je to celá věčnost! :( :( Tak pa pa :a: :a: :a:

Ahoj :) tak drzim moc palecky at uz to konecne povede :tanec: a nadelis si ten nejkrasnejsi darecek jak pod stromecek tak na narozeninky :smich: papa :a:

Ahoj ,tak Tě tady vítám mezi náma snažilkama :) taky se snažíme o mimi už 4 měsíc.Přeji ,aby tě to brzy vyšlo a krásné vánoce :one: :a: :a: Měj se fajn...................... :one:

Ahoj tak tě tady taky vítám!!!!! :a: Já jsem tu taky nová jsem tu druhý den. Mi se snažíme s přítelem skoro rok. Ale mě zjistili, že mě nefunguje štítná žláza tak se léčím. Přeju brzké těhu. Ahoj

Ahoj Dasulko tak tě tu vítám a doufám že se tu dlouho neohřeješ.Jinak bříško tě může bolet ze zahnízdování vajíčka ale nechci dávat zbytečné naděje.Držím pěsti a vítej. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka