Jsem smutna....

09.12.2008

:( ahoj holky
tak jsem dneska byla na cukrovce probehlo vse v pohode ale mezi tim jsem sla k pani doktorce na kontrolu a co mi rekla me malem vyrazilo dech...
Mam strasne malej cipek mala je dost dole jak kdybych mela rodit :r:
nechala me zatim doma rekla pokud to ted porodim muze byt mala postizena udelalo se mi spatne malej jsem sebou sekla musela jsem to tam rozdychavat..
takze jen lezet nebo v sedeleze coz mam ted nohy nahore...
jen na zachod nikam jinam...
udelam pro malou vse jen at je v poradku kdyby aspon do 28 tydne by vydrzela ..
takze holky setrte se ,neprehanejte to nestujte dlouho ,nestoji to opravdu za to.
ahoj :\/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

:) jste moc hodne a velka podpora bouzel muj pritel nema cas ani to se mnou probrat a to je to co zenska potrebuje a hlavne v tehu :)
nevim jak to ze je tak dole sama jsem v soku na minule prohlidce vse uplne super a ted tohle.verim ze mala pocka jeste aspon mesic.bylo mi divne ze ji porad citim jen dole mam totiz brisko spis jen dole.doktorka rikala ze za to nemuzu ze to tak nekdo proste ma.dostala jsem prasky na uklidneni delohy tak jsem zvedava.tak jsem Lucince domlouvala ze jeste musi vydrzet nejakou dobu :ww: holky dikec jeste jednou jste strasne fajn :one: citim se ted hned lepe :h: :h: :h: :a:

:cc): To je mi moc líto :\/: !!!Držím moc palečky :one: ať to dotáhnete co nejdál!!!Někdy doktoři zbytečně plaší :00: ,tak hlavně klid a žádný stres,odočívej :§: a mluv na svou holčičku :girl: ať nikam nespěchá :||): !!!Moc se opatrujte :h: !!! :a: :a: :a:

¨bud v klidu,ono se to spravi,kdyz budes hajt...jen at se pritel nebo nekdo ti blizkej o tebe stara a opecovava te,ostatně kdy jindy si to zasloužíš a užiješ víc než ted v tehu,takhle hýčkat už tě nikdy nikdo nebude,tak si to užívej,at je mala v pořádku,držím pěstičky

Ahoj to je mi moc líto,ale máš pravdu nestojí to za to,takže opravdu všechno dodržuj a lež lež a lež,věřím že vše dobře dopadne držím pěsti.Taky to u mě vypadalo na předčasný porod a nakonec jsem přenášela.Asi je zbytečné radit ti at se nenervuješ,ale aspon to zkus kvůli miminku a mysli jen na to hezké.

Jéjku! To snad né! :n: Hlavně zkus být psychicky v pohodě! Ono to udělá taky své! A věř tomu že to vydrží malá co nejdíl! Přeji hodně štěstíčka do bříška! A čím to je že je tak brzo nízko?! Nevíš?! :?

ivka2222

držím palečky ať to dotáhnete co nejdál,někdy ti doktoři umějí nahnat strachu,opatruj sebe i maličké :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka