Je mi smutno :o(

09.12.2008

Ahoj holky, včera jsem byla po 4. na ultrazvuku po léčbě Cllostilbegytem a žádné vajíčko se neukázalo :§) je mi z toho strašně smutno...co když ani žádná nemám????? MUDr.mi zvýšila dávku na dvojnásobek, no to mi bude zase špatně...a nakonec bude celá léčba zbytečná :r:
Ještě ke všemu se semnou máti nebaví...kvůli strašné hovadině, tak jsem jí koupila Vánoční hvězdu...marně... A ani jí nemůžu říct co se se mnou dějě, nesmím mít nemanželské dítě... Nechápou to a já jsem teď děsně přecitlivělá, hlavně když jsou kolem mě miminka nebo těhulky :\/: A ani to nemůžu nikomu říct....jen vám

Ještě ke všemu mi ráno ujel bus, jel o 4 min. dřív, a to jsme počáteční stanice, musela jsem jet později vlakem a ten měl zase zpoždění, průser v práci, že jdu pozdě...
Vím, že to nic není podle toho co se stalo Verunce, ale já to nějak nezvládám a ještě když na mě ani přítel nemá čas...má jen práci a hokej a když jsem ani neměla ovulaci...tím spíš....
Je zaslepený těhotenstvím manželky od jeho bráchy a chce dítě taky, ale když jsme ho já chtěla před rokem, cítil se na něj ve svých 32 moc mladý a teď se mám posr... :-g(

Chjooo...nemáte nějakou povzbuzující zprávu....????

Ahoj nevěš hlavu ona se ti ta ovulka rozjede,mě ji ten Clostylbegit rozjel hned,ale kamarádka na to čekala až 3 měsíce.Hlavu vzhůru bude líp. :a:

Ahoj Pavluško, já měla taky den na nic. Ráno jsem jako obykle hned změřila teplotu a vstnula. Když jsem se na něj ale podívala, tak jsem okamžitě dostala depku. Jsem totiž dnes 20.DC a stále jsem neměla ovulaci. Tak jsem pomalu začala uvažovat, že to bude asi dlouho trvat než se zase ovulka nastartuje. A pak mi otec jen tak mezi řečí v autobuse řekl, že paní od které jsme si s přítelem kupovali byt, je se svým manželem těhotná,. Tak to mě dorazilo úplně a byla jsem pěkně protivná. nejradši bych si někam zalezla, ale v práci to nejde. Spravilo se to až k poledni, kdy jsem zavolala na gyndu a objednala se tam. Tak doufám, že se dozvím, co to moje tělo vyvádí. Do supermarketů a obchodních center už ani nechodím, protože mi připadá, že tam chodí jen lidi s kočárky nebo s bříškama a to mě deptá. Neboj nejsi sama, je nás tady takových víc.

budou vánoce, ale to asik není moc povzbuzující :s: Je mi moc líto, jak se trápíš... zas čtu něco jiného než jindy, ale radši bych teda něco veselejšího. Co v práci, přežili to? Já myslím, že se svět nezbořil ne, z pozdního příchodu :) A mamina trucuje? Nooo holka tak to Ti nezávidím... proč jim němůžeš říct svoje trápení? Třeba by se Ti ulevilo... :( Tak se drž!!!!! A vydrž. Ovulace bude :h:

Ahojky Pavlusko,to je mě líto,každá z nás má někdy takovy období,kdy nás všichni ser..,nic nám nejde,ale pak se na nás v něčem usměje štěstí a je hned líp,tobě přeju to štěstí v tvých miionů vyjíček co je tam máš někde schovaný :one: Můj DR. mě říká už 2 roky v kuse nedívejte se na ovulaci,prostě sexujte pořád ob den,a určitě za mnou příjdete jednou těhotná :)

Moc děkuji za povzbuzení :a: já vás nemít.... :j)

Ovu jsme taky vždycky poznala podle bolestí břicha i podle BT, ale testy jsem si nikdy nekoupila. Jenže teď co beru Clostill.bolí mě pořád, celý cyklus, takže to nepoznám :n:

No tak mi asi zbývá jen čekat... a další měsíc se trápit bolestmi břicha a což teprve až mrcha příjde...

papa a hezký den

Ahojky, zasílám ti kytičky pro radost :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k:
Nioc si z toho nedělej vím že je to špatná zpráva, ale třeba budou příští měsíc. Chápu tě jak ti je když se máti s tebou nebaví, semnou se sice baví ale nemůžu jí říct co mě všechno trápí, manželovi taky ne pak má keci že ho to nezají atd. no chlapy.
Vidíš já teké beru clostilbegyt a tento měsíc marně čekám na ovulaci, přitom minulý měsíc bez clostillbegitu byla ukázkově.

Neboj jednou nám to musí vyjít to by vtom byl čert, aby to nevyšlo.

Posílám ti spoustu úsměvů pro zlepšení nálady :) :) :) :) :) :) :) :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky