Mate nekdo vzteklejsi dite nez ja??????

09.12.2008

Holky,pomoc!!!! Ja uz fakt nevim,co mu zas je,ale od te doby co mu vylezly zoubky nahore(coz je vic nez tyden) tak je Adys hrozne moc protivnej,skoro celje den vrci a vzteka se,je hodnej jen kdyz ji,pije,nebo chvilku si vydrzi hrat ale za chvilku zas vrci a pak zacne rycet,brutalne.Driv to endelal,teda to ze by byl tak moc protivnej.Obcas mi uz ujedou nervy a vrisknu na nej,pak me to mrzi,ale ja uz nemuzu, v noci spi hrozne spatne takze ja skoro nic a pres den jestli usne tak ja nez stacim zabrat tak je on vzhuru a ja uz jsem KO a jeste kdyz potom zbytek casu vrci a je protivnej tak je to fakt uz o nervy.
Prejde ho to? Je to jen nejake pitome obdobi? Doufam,ze jo teda.Nechci mit takhle protibny a vztekly dite.

Holky já vůbec nevim, co to je .. já mám asi andílka :c: .. ale občas taky knourá..to jo..třeba to ještě příjde..v noci spí..ráno mě nechá v klidu než se nasnídám, navštívim koupelnu a ještě si pověsím prádlo.. (sem tam kouknu..jestli se jí něco nestalo..že nevydá ani hlásku..ale ona si pěkně hraje) a protivná je jen když se jí chce spinkat..Ona je furt v pohybu..nevydrží chvilku v klidu..a brzy se utahá...a mě taky..protože se s ní doslava musím prát..holt dost hyperaktivní dítě.. :cc):

In reply to by Kachka

jsi nás přišla štvát???? :s: samozřejmě ti to přeju, že máš hodný dítko.. je to fakt záhul mít takovýho kňouru :-) ten můj vede dvojí život.. jak někam jdeme, tak je milionovej a nevím, že mám miminko.. ale jak jsme doma, tak je fakt děsnej :-)

no tak já nevím, ale náš adámek je to samý v bledě modrém.. :00: koukám zase vedou adámkové :s: řve, vzteká se, kope nohama.. taky už to nedávám, manža byl celý den pryč.. taky na něj občas křiknu, ale až tak si z toho hlavu nedělám, není to poprvé a naposledy :-) taky doufám, že tohle období přejde :-) držme si pěsti :///:

simi, jsme na tom uplne stejne!! Jen s tim rozdilem ze od ctvrtka do vcera mel malej horecky takze vicemene spal.. nebo plakal.. ale kdyz pominu tohle, tak je to to samy...

Ahoj Simiku tak u nás je to ted to samé mám uknouraný a vzteklí dítě který se ode mě nehne pořád se po mě plazí a bud řve nebo kňourá :00: :00: :00: v noci nespí takže to samí doufám že je to jen pitomí období a že to přejde nebo mě čeká blázinec :00: :00: :00:

In reply to by Simik

jo to chápu :s: jak říkáš je to o nervy já s ním chodím i na záchod :00: jak se hnu jde za mnou :00: věčně my vysí na nohavici ruce nahoru a řve :00: :00: :00: tak držím pěsti at to taky brzo přejde ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky