co už máte napečýno?

09.12.2008

?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já mám linecký, třený rohlíčky, perníčky, vykrajovaný dětský, husarký koláčky, v lednici těsto na vanilkáče, pracny, mandlový hříbečky a ještě várku lineckýho, abych měla podklady pod hnízda, jo a ještě jsem zkoušela štolu, tak ta je tam taky. a paku už snad jen nepečený. a jestli zbyde čas, tak ožná ještě zkusím nějakou nivinku.

linecké, ořechové, kokosky a vanilkové rohlíčky. Ještě bych něco upekla, ale mám přísný zákaz od přítele něco dál dělat. Prý:"kdo to bude jíst" :a\|: . Že nechce bejt tlustej :pig: hm tak mám asi po ... ://:

Ahoj,tak jak tak koukám,tak jsem pěkná posera :) Mám upečené linecké,rohlíčky,bílkové kokosky a v ledničce těsto na perníčky.Ještě udělám asi kokosové a rumové kuličky a končíme :)

Tak já už jsem zvládla tatrankáče, ořechové škeble, rohlíčky, čokoládové trubičky, vanilkové trubičky, kokosové košíčky, čokoládovo ořechové košíčky, mandlové, ořechové a kokosové vykrajované, kokosky, kokoso-ořechové pusinky.........a ještě budu dělat vosí hnízda, kokosovo-ovesné kuličky, rafaelo kuličky a piškotovou roládu. A vůbec se netěším na to, až budu skoro všechno, co mám upečené, plnit..... to mám tak na 2 noční :)

no já mám kakaové sušenky,perníčky,plněné ořechy,kokosky,sněhovku,někaké oči či co a ještě skořicové rohlíčky

taaaak.... já mám pracny z tatranek, linecký ( to ještě nemám poslepovaný), sádlovky, vanilkový rohlíčky, perníčky.... ještě mě čekaj vosí hnízda a klasický bílkový kokosky :-)

linecký s marmeládou,s nugetou a s čoko krémem,rohlíčky,střapáče,kokosový do formiček,košíčky,jádrový rohlíčky a ještě chceme dělat vosí hnízda a nějaké nepečené cukroví :a: :00:

no já mám linecký, rohlíčky, vosí hnízda máčené v čokoládě aby neoschly, pak kokosové vykrajované a zítra se chystám na kokosové kuličky:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka