TĚHOTENSKÁ PRŮKAZKA

09.12.2008

AHOJ VŠECHNY TĚHULKY MÁM DOTAZ,PLATÍ SE ZA VYSTAVENÍ TĚHOTENSKÉ PRŮKAZKY A KOLIK STOJÍ FOTEČKY Z ULTRAZVUKU?DĚKUJU ZA RADY A VŠEM KRÁSNÉ TĚHOTENSTVÍ A ZDRAVÁ MIMINEČKA.... :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

za průkazku jsem neplatila nic, za fotky z utz si nejsem jistá kolik se u nás platí, a za nahrání dvd z velkého ultrazvuku 250 korun (pokud bych zaplatila 3 utz najednou, tak to celkem bude stát 700 korun)

ahoj, ja jsem byla v motole. Za prukazku jsem neplatila nic a za fotecku snad stovku. U soukromeho zase nemusis platit nic anebo se plati treba 50Kc, je to vsude ruzne.

Ahojky :a: Já jsem neplatila za průkazku nic a za jednu fotku z ultrazvuku 300kč,a za chvíli jdu na 3D a ten bude stát 1000kč.
Koukám,že každý to má jinak,ale mě se zdá ultrazvuk dost drahý.
Papa :\x:

Ahojky, tak já jsem za vystavení těhu průkazky neplatila vůbec nic a ani za fotky, které mi z UTZ dělal můj doktor. Platila jsem pouze za fotky a DVD z 3D ultrazvuku, na kterém jsem byla v sanatoriu Helios v Brně a tam stálo DVD (bezmála 20 minut záznamu miminka v bříšku :-) ) spolu se 3 fotkami 600,- Kč. M.

ahoj za vystavení průkazky se neplatí a já platila za fotku u svého dr 50kč a v nemocnici taky

ahoj u nas stoji fotka na utz 20korun.a za prukazku jsem nic neplatilaani za navstevu u doktora neplatis jako tehule.pa

za vystavení průkazky se neplatí a fotečky stojí všude jinak,záleží,kde ti je budou dělat,ve větších nemocnicích je to třeba kolem 150,-za foto,v menších méně

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky