tak zase o týden těžší :)

09.12.2008

tak jsem tu po hooooodně dlouhé době. včera jsem začala 37. týden a abych pravdu řekla, dýchá se mi o něco lépe a na záchod chodím o něco více. jediný, co mě irituje, je strašná bolest zad, která mě už tak týden neskutečně moc obtěžuje. začala jsem chodit na ozvy a minule jsem tam strávila 45 minut, protože mimčo si chrupkalo, tak se na těch jejich křivkách nic moc nedělo. dnes jsem byla na kontrole a doktor řekl, že mimčo je ještě hodně vysoko, zatím se k ničemu nechystá, škoda, vůbec už by mě to nemrzelo.
jak jste na tom vy, maminy, které "to" čekáte podobně jako já????

Kliknutím vložíte smajlíky:

AHoj Peťo, tak ty záda mě taky zlobí. Dost mě bolí v kříži a pak taky hodně dole, skoro na hýždích. Když v noci vstanu tak se mi skoro podlamují kolena. Na WC chodím v noci tak dvakrát, už jsem si zvykla. Pokud jdu s někým na vycházku a mluvím, tak jsem zadýchaná jak blázen, ale jinak je mi fajn. Já jsem monitor ještě neměla, jdu na kontrolu zítra, začínám 37 tt, tak uvidíme. Jinak jsem byla na prohlídce před dvěma týdny a paní doktorka mi řekla, že miminko je hodně nízko v pánvi a měla jsem nařízeno odpočívat na posteli, u které jsme vyvýšili nohy.
Ráda bych se vás taky zeptala, jestli už vám teče kolostrum, já zatím nic takového nepozoruji. Snad budu moct kojit. Rodit se mi zatím nechce, jen ať tam mimísek ještě chvilku je a nějaké to deko nabere. Termín mám 1.1. tak uvidíme. Měj se rkásně

Záda a pánev, to je děs. Nejhorší je se otočit na posteli, pak když jdu v noci na wc, tak než se rozchodím, tak jsem pár metrů jak kačena... Na kontrolu jdu příští týden, já doufám, že milostpán v bříšku se už otočil, nebo mohl by aspoň o tom uvažovat... i když podle pohybů si tam zatím pořád trůní a vesele mi kope dál do močáku.
Rodit se mi zatím ještě nechce, bo nemám ještě vše nachystáno!

trpím už od půlky těhu. Nejhorší jsou otočky na posteli :-)
Teď jsem 37+3tt. Byla jsem dnes na kontrole a ozvy mi nedělali vůbec, ani stěry ještě ne.
Na záchod taky chodím pořád :-) Taky bych se vůbec nebránila, kdyby bylo mimi už venku.
Ale taky se na porod nechystáme.

In reply to by peťulinka

doma děťátko nemáme, takže by mi vlastně nevadilo, být na Vánoce v porodnici. My nějek Vánoce nedržíme. Jako řízek a salát a stromek ano. Ale jinak je to večer jako každý jiný...
Ale miminko bych už chtěla mít u sebe. A moct se hýbat bez větších obtíží :-D

In reply to by peťulinka

Ahojte! Já jsem ve 37+3 a fakt bych si přála být na vánoce doma s malou! Ale bohužel žádné příznaky, akorát kolísavý tlak, oteklé nohy až po kolena! A v pátek jdu na kontrolu, kde mi budou zjištovat jak malá mě moc tlačí na ledvinu, což néní dobré pro mě. Tak možná by mi vyvolali porod. :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka