Sporťák nebo golfky

09.12.2008

Ahoj holky. Je ještě docela brzy,ale už ted nad tím uvažuji. Máme kočárek trojkombinaci, takže i se sportovní sedačkou,ale nevím, jestli raději nepořídím na léto golfky. Bydlíme v šíleném kopci, kde není pořádná cesta,ale šutry a pak přístup k domu se šikmí všemi směry. Myslíte, že by to golfky rozdýchaly?Přeci jen ta kolečka jsou malinká. Ale nechce se mi v létě tahat kočár, třeba i do auta.Co myslíte?Pořídily byste je?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak my mame taky 3kombinaci se sportakem. Malemu bude v květnu rok a planuji koupit golfky. Jsou skladnejsi lehci a kdyz tak mam prece i sportak.

Nevím, já golfky měla, ale odložila jsem je, a místo nich jsme používali sporták. Nikam se s nima moc nedá vyjet, lesem na zahradu hrůza, v Praze na dlažbě ani nemluvím a přes zimu na sníh ani ránu. Tak jsme měli sporták a s tím jsme se dostali všude, nebo jmse používali nosítko, když se nám nectělos koárem, ale je to čistě věc názoru a zvyku.

já sice teprve čekám, ale mám v plánu pořídit jak trojkombinaci, tak až bude mimi větší i golfky, kdo by se furt tahal s kočárem...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka