To fakt nemá cenu, já tu končím

09.12.2008

reaguje se tady na každou p......u, ale s vážným problémem nikdo neporadí. Ozvala se jediná Sharane, tak aspoň té bych chtěla moc poděkovat za podporu.

mi tu vyjadřují podporu, snad to bude v pořádku. Na kardiologii jsme objednaní 19. prosince na 12 hod, tak jsem ráda, že budu moct jet aspoň s manželem a nebudu na to sama. manžel je totiž od pondělka do čtvrtka pracovně v Brně, takže mě ani nemůže podpořit. O to je to horší...Po telefonu to s ním řešit nechci, protože vím, že bych stejně jen brečela.
Snažila jsem se o tom najít nějaký informace na netu, ale buď se to týká novorozenců nebo komplikací při porodu s epidurálem, jinak nic. Takže moc moudrá z toho taky nejsem.
Ale nevím, jak budu zvládat to čekání na 19-týho, ještěže je to relativně brzo.
Nejblbší na tom je, že jsem loni byla na prášky z toho, když tátovy zjistili tu srdeční vadu a čekala ho ta transplantace. Tak se mi ani nechce domýšlet co by, kdyby...
Ale s vaší pomocí (alespoň některých) se s tím určo poperu a třeba bude všechno v pořádku a doktor jen zbytečně plašil.

In reply to by Madla

Neboj, určo to bude dobrý ... Doktoři se dneska raději pojistí než aby něco opomněli. Drž se a věř, že to bude dobrý.
My jsme zase měli problém s ledvinama, náš malej je měl veliký, chodili jsme do Gennetu na kontroly.
Teď jsem 40 týden, měla bych rodit a nic, malýmu se ledviny upravili a já jen čekám kdy to přijde ... Prý zatím nic, že to vypadá, na porod na 1.1. To bych ale nechtěla, ten den mám já zrovna narozeniny.

Tak nezoufej a věř, že to dobře dopadne!!!

In reply to by bella.v

že se prckovi ledviny upravily. Já když jsem se narodila, tak jsem měla hrozný problémy s ledvinama s močákem, do třech let jsem byla furt po nemocnicích, tak asi i proto teď tak strachuju. Teda, porod na Nový rok a zrovna na narozky, to by teda byl mazec. Ale co víš, teď to třeba vypadá, že nic a na Vánoce už budeš mít malýho u sebe. Tak přeju, ať ti vše vyjde a ať je tvůj brouček jen a jen zdravej. Samozřejmě že i s tebou :-)

In reply to by Madla

Ahojky,
děkuji ti, dneska se zase chystáme do porodnice, tak uvidíme co nám poví doktoři dnes. Je to fakt už únavný a hlavně mě všechno bolí. Kdyby ten konec byl jako celý mý těhotenství ani nepípnu, nic mi nebylo, jen asi 2x mi bylo zle a asi týden jsem trpěla migrénami, to bylo celý.
Tak ještě jednou děkuji :-).

to mě mrzí...s tvým problémem, který níže popisuješ jsem se nesetkala, jediné co mohu poradit je zkusit něco najít na netu(což jsi už jistě udělala) a hlavně mě teda mrzí reakce některých ženckých tady...mě kdyby Dr. řekl to co tobě tak také nehýřím vtipme! Tím chci říct, že rozumím...Hodně štěstíčka a zdraví!! :h:

ivka2222

chápu tvoje rozhořčení,i já jsem jednou takle reagovala a to hlavně ze strachu,člověk by tě i podpořil ale než na něco člověk oděpíš a než něco otevře tak nad tím mávne rukou a vůbec si neuvědomuje jak strašně to v tu chvilku pro tebe je důležité,mamko drž se a cěř že kdyby to bylo jo vážné tak tě tam ženou hned a na nic nečekají,držím palečky a optaruj se ;)

In reply to by ivka2222

strach mám teda pořádnej, mimčo je ještě v bříšku a už o něj mám takový bobky. Tak snad to fakt nic vážného nebude. Jak jsem už psala výš, tak už jsem tam objednaná, objednali mě co nejdřív to šlo, tak snad se 19-tého dozvím dobré zprávy.
Co Deniska, jak ta válčí? Je ještě v nemocnici? Já jsem si o té její nemoci četla a moc moudrá jsem z toho nebyla, ale snad to u ní bude ta mírnější forma. moc Ti držím palečky, tobě i dcerce, ať ji máš brzo doma a hlavně zdravou a veselou.

ivka2222

In reply to by Madla

vždycky se objeví nějaký ten mráček,který se přežene a potom si člověk ani nevzpomene,strach o vlastní dítě je ten nejhorší je bolestivý a člověk ať chce nebo ne tak myslí na to nejhorší,neovlivníš to a i když si myslíš,že tě někdo uklidnil tak zjistíš že je to jen na chvilenku a ty černé myšlenky se vrátí a dělají si co chtějí :spid: přeju tobě i maličkému ať je vše jak má,já jsem taky slyšela z úst doktora že srdíčko bijestrašně rychle a hned mně poslali do nemocnice na ozvy a tam zjistily že se jen více hýbal a asi se zadýchal,ale ta cesta do nemocnice byla strašně dlouhá a já si myslela že to maličký nepřežije,a je tady vedele mně a plný temperamentu,někdy až moc :dance: uvidíš všechno bude v pořádku :a:

Buď v poho ... Já se sem snažím dát svůj přispěvak a zase nic. Spadne to a nic tam nedám :-(.
Už mě to docela štve ... Člověk se tu chce podělit se svými starostmi a radostmi a nic :-((.

že jsem byla ráno v poradně a tam doktor zjistil malýmu bradykardii. detailně zkoumal na ultrazvuku srdíčko a to mělo prostě 2x pomalejší činnost, tak se musíme objednat do Olomouce na dětskou kardiologii. jsem z toho úplně v pr...i, ptala jsem se, jestli tu má někdo podobnou zkušenost, ale nikdo se neozval. Navíc to máme v rodině, loni tatínkovi transplantovali aortu a srdeční chlopeň kvůli vrozené vadě, na kterou se přišlo, až když bylo skoro pozdě. Tak mám z toho hrozný strach, pořád jen brečím, no děs.
Vždycky se tu snažím poradit (na problémy, se kterými mám třeba zkušenosti nebo aspoň pošlu nějaké odkazy), tak mě to prostě nějak dostalo. tak jestli jsem byla nějak moc příkrá, tak se fakt omlouvám, ale dneska to nedávám.

In reply to by Madla

Ahoj Madli, jsou to jistě nervy, když se jedná o zdraví našich miminek... ale já jsem se s tím třeba vůbec nesetkala a netuším ani, co to je a co by se mohlo poradit... a snažím se poradit, když zrovna mám čas a můžu se k dané otázce nějak rozumně vyjádřit... a je pravda, že když je to pomalé, tak mě přejde chuť čekat tu a jdu se raději věnovat něčemu jinému... tak to tu s námi vydrž a nezlob se... budeme držet palečky, aby bylo tvoje miminko v pořádku... :a:

Madlo Madlo, Ty ses naka neuroticka...vzdyt kazdej Tvuj prispevek ma x-odpovedi, tak o co Ti jde??? A kdyz nema nekdo s tim problemem zkusenost, co by Ti tam asi tak psal??? :?

ivka2222

In reply to by eLFka

umíš si představit jak jí je??????asi né když tohle píšeš!!!!!!!!!!!!!!a to X odpovědí se jí dostalo až když napsala tohle,to jsi nemusela někdy je lepší nepsat nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by Madla

OK, chapu, ale kdyz si to prectes, tak to zni ponekud prehnane. Jeste jsem koukala na Tve predchozi prispevky a vsude mas alespon nejakou reakci. A ze se tu resi picoviny...kazdej tu resi to, co je pro nej aktualni a ja bych se teda neobouvala do veci, ktery Te treba nezajimaji, ale jsou dulezite pro toho, kdo je sem vklada. Urcite ale nechci porovnavat vaznost problemu, to ani nahodou, to je zas jina vec!!!...a to srdce ze sutru Te napadlo jak? Vzdyt se nezname a myslis, ze je tu nekdo, kdo by neporozumnel, ze je to fakt spatna zprava a mavnul nad tim rukou???!!! Probud se a neodsuzuj.

In reply to by eLFka

s tebou.Každý tu odpovídá na co chce a nejde nikoho do odpovědí nutit, zvlášť když se týkají věcí, na kterou malo kdo zná odpověď. Též jsem psala dotaz a nikdo mi na něj neodpověděl a beru to tak, že odpověď zde nikdo nezná a pídím se dál a nikoho nesoudím.Sama též odpovídám jen k věcem, ke kterým si myslím, že mám co říci. Každá si přejeme zdravé miminko, to je jasné a lékařská péče je dnes na velmi dobré úrovni. Sama jsem před pár lety porodila 1.400g chlapečka a po pár operacích je z něj nyní skvělý zdravý kluk. Každá tu řeší své problémy, emoce zde hrají jistě svou roli, ale napadat se a osočovat mi příjde dost nevhodné. Pokusme se zde jednat jako inteligentní bytosti. Všem, kteří řeší nějaký zdravotní problém svých nenarozených dětí, posílám hodně sil na jeho zvládnutí. A z vlastní zkušenosti vím, že odpovědi typu: "To mě mrzí, uvidíš, že to bude dobrý..." moc nezabíraj.Tedy zabíraj, ale jen k dalším slzám...

In reply to by dajinka

ale fakt se domnívám, že jsem nikoho nijak neosočovala a nenapadala. Spíš já jsem tu byla označena za neurotičku. Domnívám se, že jsem dosti inteligentní bytost (mám dvě VŠ), ale někdy emoce prostě převáží. Tobě se to ve vypjatých situacích nikdy nestalo?
Jestli tě tedy nějaký můj komentář urazil, tak se velmi omlouvám, ale na druhou stranu musím říci, že mě dohnal k slzám spíše tvůj komentář.

In reply to by Madla

to jsi to celé asi špatně pochopila. Myslím si, že můj komentář byl velice citlivý a psala jsem jen svoji vlastní zkušenost / prožila jsem s miminkem po špitálech 3 měsíce jeho života/ . Pokud tě dohnal k slzám,tak si dnes již vypni počítač a zkus si to přečíst třeba zítra s "chladnější hlavou" a uvidíš, že jsem to nemyslela zle.

In reply to by dajinka

Dajinko,
Tvuj komentar citlivy je, o tom se neda ani na chvilku zapochybovat. Ja se trochu zastala ostatnich maminek, jejichz prispevky byly oznaceny za picoviny (vcetne tedy asi i mych, i kdyz jich tu moc nemam) a se zlou jsem se potazala...nu coz...
Myslim, ze tato diskuze byla zbytecne vyhnana nekam, kam nikdo nechtel, ale to uz je riziko elektronicke komunikace... :00: , to jste jiste na VS Madlo brali...my jo ;)
Hodne stesti a sil vsem!

ivka2222

In reply to by Monča K.

přesně tak,pamatuješ kdy se dalo odpovídat do každého blogu a ještě jsme čekali než bude něco nového,je to strašný taky už ani nepochválím,ani neporadím jen napíšu něco a ani na to potom nereaguju a ani se nedivím že už ani mně se nedostává komentářů,za chvilenku to tady bude moct admin zavřít a pozavírat i reklamy

ahoj Madli :a: já tedy nevím o co jde, ale jestli jsi to psala dopoledne tak to jsem já měla co dělat abych sem jeden blog vůbec dostala, celý dopoledne jsem se sem snažila vložit fotečky no hrůůůůůůůza :00: teď už to zase trochu jede ale to dopolko bylo vážně hrozné... copak jsi měla za problém ???

Madli,
nedekuj, rado se stalo. ;) Ja mela rozepsanou pro Tebe jeste odpoved, ale mala mi zacala hulajdat hlady, tak sem ji byla nakrmit, do toho prisel tatka a uz sem se k odpovedi nedostala .... :n:
Domluv si navstevu u te detske kardiolozky, pro jistotu. A drzime moc palecky, at to dobre dopadne!!! :one: :one: :one:
Drz se a mysli pokud mozno pozitivne!!!! :k: :k: :k:
SHARANE+LUCINKA

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka