žádná odezva

09.12.2008

Tak jsem tu měla včera 2 dotazy myslim si úplně normální a nikdo mi nenapsal,což mě teda docela mrzí nestalo se mi to poprvé.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Aha a jaký v tom bude rozdíl když to dám do blogu?Já tomu moc nerozumím.Ovoce mi baští dobře,třeba má dopoledne jen jablko a odpolko jen banán a hlad snad nemá.Ale ta zelenina,někdy mu to stačí k obědu,sní hodně a někdy řve a nechce.Nechci ještě dávat lipánky a jogurty a kaše taky ne,dost přibíráme.Ale zase si říkám jetsly už může obě svačiny nahradit ovoce?

In reply to by Mihule

no je to jen moje doměnka, že se víc čtou blogy :? já jsem tam víc než tady :\/:
no na lipánka je určitě dost času, to je asi tak od tech 6ti měsíců, nám je už 7. ale jestli mu ovoce chutná tak mu ho nech i dopoledne, až půjdete na kontrolu k dr tak ti poradí, my taky tu zeleninu moc :n: :n: :n: někdy sní jen 3 lžičky a pak už by se poblinkal :00: :00:

Mihulko, zkus takovýhle věci psát víc do blogu. ne do diskusního, nebo do obou :one: no k tomu mlíčku moc nevím, já malýho v týhle době začínala jen dokrmovat na noc, ale dej mu tolik kolik vypije, hlady ho netrap, že na krabici píšou něco, no a co, když má dítě hlad . . . :hu: jinak já jsem začala dávat příkrmy až v 6.měsíci, dřív mi po tom dost blinkal, a začali jsme v poledene zeleninou, pak mi začal stávkovat asi po 10ti dnech, tak jsme na 3dny vysadili - byl jen na sunaru, a pak jsem zkusila i ovoce, takže jedeme : od rána, ještě nakojím, pak sunar, oběd zelenina, ještě dokrmím sunarem, sváča ovoce s piškotem - jogurt - banán, a buď to do večeře prospí a pak sunar na noc, a když nespí tak před koupáním dostane kaši. A pak sunar. doufám že alespoň něco :one:

Děkuju je pravda že je to náké pomalé.Mám 4,5měsíčního chlapečka a ptala jsem se maminek kolik dávají v tomhle věku dětem mlíka myslim umělého.A ještě jak jim mimča papají příkrmy,jak si zvykly a jak se skládá jejich jídelníček-snídaně,svačina,oběd,sváča a večeře?My s tim někdy bojujeme,tak nakonec zkončíme u lahve,což nepůjde věčně.Tak mě zajímá co dáváte k svačinám a tak.zkuste někdo poradit děkuju

to znám,taky se ptám a nikdo neporadí,ale ty stránky jedou fakt moc pomalu,že to je o nervi.A na co jsi se ptala?Poradím ti,pokud budu vědět

Ahojky,no mě se to tu stává taky docela často :? nevim,teda na co ses ptala, a s tou dnešní rychlostí stránek bych to asi jen těžko do půlnoci našla,ale zkus to ještě jednou,když budu moct,tak ráda poradím :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka