Jdu ke kadeřnici

09.12.2008

Tak Vás dámy opouští, jdu se nechat upravit ke kadeřnici, omlouvám se těm kterejm jsem ještě neodepsala a až se vrátím to napravím, snad to pak půjde rychlejc, jsem tady z toho docela nešťastná :00:

Ahojdá tchyňáková :a: , ať se to kadeřnici povede. Jak se jinak máte se Sašenkou? My dnes máme 3 měsíce, malej je naše sluníčko :c: Tak pa a jestli něco pečeš, tak pošli vzorek zeťákovi :!k:

In reply to by petrželka

Myslíš to cukroví zeťákovi nebo tchýňákovej :!k: ahojdá ahojdá, jakpak se máte, asi dobře co :\x: já jsem tí písala zprávičku ale nějak se mi vrátilo pak zpět že nebyla doručena a jak víš ten čas letí jak blázen!!! Hlavně že jste zdravý a spokojený!!! Jsem zvědavá na fotečky!!! Já budu dneska mejlíkem nějaký posílat tak vám taky pošlu ať vidítě jak nevěsta roste, ale nevím jestli jí budete chtět protože je to fakt čertice }:)

In reply to by Ditousek

No ochutná to tchyňáková, aby věděla, jestli se Maxíček ožení to kvalitní rodinky :!k: , to víš, my si na dobrůtky potrpíme :hu: Nevěstu, která neumí vyvařovat - nechcem ;)
Máme se báječně, malej už je 2x tak velkej než byl :cc): a už začíná být někdy i hodňoučkej, až tomu nemůžu věřit :!k: . Jinak neboj, nevím, kdo z nich je větší čertík, já tomu našemu lumpíkovi někdy říkám, že je malej satánek }:) To bude aspoň italská domácnost :00:
Fotky nepřišly, honem pošli :qu: , ať to omrknem. To víš, byli jsme s Maxíčkem na srazu v Olomouci a byly tam 3 krásný holčičky - Terezka, Maruška a Gabčulka (ta má jméno asi po mně :c: ), No a všechny krasavice, tak nevím nevím, aby se Maxíček nezamiloval :h:
Meilík na ty fotky je gpetrzelova@seznam.cz
Taky tě hned zahltím :s: :a:

In reply to by petrželka

Ahojdá, tak už jsem fotečky poslala!!! Doufám že dostanem taky nějaký body k dobru :!k: Já byla za Olomoucí s malou když tam byla u rodičů Míša někdy začátkem října a až tam zas pofrčím tak dám vědět a sfouknem ten sraz taky najednou :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka