Můj dnešní velký UTZ v 21 tt - dubňátko

09.12.2008

Ahoj holky,
tak jsem dorazila domů z Gennetu a hned vám musím napsat výsledek.Dle UTZ jsme 20+4 tt.Máme zdravé srdíčko,žaludek,žádné rozštěpy,ledviny a močový měchýř fungují,plodové vody v normě a placentu na zadní stěně mimo dolní segment.Doktorka říkala,že je to úplně OK.
A teď to nejdůležitější-nikomu v rodině,ani manželovi jsem to neřekla,ale vám můžu.Paní doktorka si je jistá,že je to moje vysněná holčička :)
Tak snad se dobře koukala a Jenda bude mít sestřičku :)
Kdybych mohla dala bych si panáka,jsem absolutně šťastná.
A jak se máte vy dubňátka i ostatní těhulky?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, moc ti gratuluji. Taky bych chtěla holčičku, ale bude to kluk. My jsme bohužel takové štěstí neměli. Včera jsem byla na UTZ a genetické konzultaci a výsledky nebyly úplně dobré. V pátek tedy valím na amniocentézu. Strašně mě štve, že to nám to řekli až teď: Genetička nám totiž řekla, že testy už v 12 tt mi nevyšly moc dobře, ale převážil je lepší výsledek z UTZ, v 16 tt už UTZ nebyl, takže vyšly rovnou pozitivní na Downa. Podle ní mě měli na amniocentézu poslat hned a ne čekat až na 21 tt. Sice máme riziko Downa nízké, ale je tam. Už dávno jsme se rozhodli, že kdyby dítě mělo vývojové vady, že bych šla na potrat, ale teď vůbec nevím, jestli je to tak pozdě možné. Navíc už je ten mimísek strašně veliký, břicho už taky mám a všichni to ví. Absolutně si nedovedu představit, jak bychom te řešili, kdyby to dopadlo špatně. Snad ne. Držte mi palečky

In reply to by Spania

Děkuji za podporu. Už to chci mít za sebou a vědět hned jak to dopadlo. Budu si ale muset počkat do ponděli. To bude pěkně dlouhý víkend. Musím si naplánovat nějakou rozptylující činnost. Snad to čekání zvládnu.

In reply to by Spania

nesmutni. Určitě bude všechno OK. Píšeš, že máš jen mírné riziko Downa - já měla 1:45 a amni vyšla dobře a mimčo je zdravé. Oni v tom I.trimestru prý na amnio moc posílat nechtějí, protože je tam vyšší riziko potratu. Držím palce, určitě to bude dobré.

já tvrdla celý den s mamkou v Praze, jezdí tam na vyšetření, tak jsem fakt hotová, ale tohle mě potěšilo, strašně ti závidím, nás to čeká v pátek, ale podle pohybů si myslím, že jsme ok, ale jistota prostě bude až v pátek, trochu nervy pracují,ale hrozně se těším. Holčičky jsou fajn, to budeš mít hezký páreček, to bych taky chtěla.

Ivete ahojky my jsme byli také na sonu minulý týden 20+4t vše bylo v pořádku a Dr mi řekl že budu mít holčičku ale každý mi tvrdí že kluka a kamarádce se spletli měla jsem strašnou radost ale bojím se že se to všem vyplní a že se mi také spletou ve 20t jí řekl holku a ve 24t kluka tobě také držím palečky at ti vyjde tvoje vysněná holčička papa

tak to je parada, ze je vse ok!!!mooooc gratuluju!! a gratuluji k vysnene holcicce - nam taky vysla :girl: :\x: ...a manzel to vedet nechce?nebo ho schvalne napinas?reknes mu to??...ja bych to nevydrzela :dance: ...tak huraaa do 2. poloviny tehotenstvi, co?!..to uz nam utece jak voda:-)

nás to čeká zítra ....a jak tu tak čtu ty různé příspěvky, tak z toho začínám mít trochu vítr :-(. Člověk si myslel, že už se nic vážného nemůže stát .... ale skutečnost je asi jiná. Bojim,bojim

Ahoj,přidávám se ke gratulantum!!!!!A z vlastní zkušenosti ti můžu říct,že ta cystička opravdu zmizí :e):

Ahoj moc moc gratuluju! U nas v hlavicce objevili malickou cystu, ale pani doktorka tvrdila, ze je to v tomhle stadiu uplne bezny nalez a mam prijit za tri tydny na kontrolni ultrazvuk, jestli se to vstrebalo, tak ji budu verit a nebudu plasit. Jeste jednou moc gratuluju!

ti gratuluji a přeji tobě i tvé holčičce všechno nejlepší a ať ti ta druhá půlka těhulkování uteče jak voda a vše je jak má.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky