5 měsíců:)

09.12.2008

tak dneska nám je 5 měsíců :\x: :\x: :\x: jsme obříci měříme 66cm a vážíme 7320g :00: stále se ale nechceme otáčet na bříško :( no zato se umíme pěkně zvedat, pořád by stála na nožičkách, krásně si povídá, hraje si z hračkama, nejvíc miluje hrazdičku a kousacího medvídka, taky už jí nebaví jen ležet, chtěla by sedět nejlépe u pc tam jí to prý moc baví :!k: zoubky zatím nemáme a ani to nevypadá že by rostli :) teď jsme zrovna nemocný :( už týden máme ošklivou rýmu a kašel ale zlepšuje se to protože dneska už zase krásně spinkala :!k: jo a taky se umíme pěkně vztekat když nám něco nejde :!k:

to vypadá,jako by jsi psala o našem Pepíčkovi,už mu je teda 5,5,ale otáčet se nechce,udělal to asi jen 4x,pořád by seděl,na nožičky se teda nestaví,zubečky taky nemáme,a plavat taky chodíme,hm to je ale shoda :-))jinak moc hezká princezna

Ahoj Macinko, tak my se tay připojujeme ke gratulacím k 5ti měsíčninám :k: :k: :k: Princeznička krásně roste, tak ještě popřejeme to zdravíčko - aby nikdy nechybělo :k: :k: :k: :k: :k:

Ahojky, nám je dnes taky 5 měsíců tak blahopřejeme k narozeninám. :k: :h: . My se na bříško už otáčíme a zoubky už máme nalité, ale asi to potrvá než se prořežou :( , no uvidíme. Malá je děsně zvědavá a taky je to velká šikulka ve vodě na plavání, teď tady do mě strká, abych napsala, že posílá malé pusinku na pupíček a ať je brzy zdravá :a: :a: :a:

In reply to by Nik.

jéééééé stejně stará holčička :c: moc děkujeme a taky blahobřejeme :k: :k: :k: no jo tak to jste šikulky :one: mi s tím bříškem máme problémy, ona je asi líná vůbec jí to nezajímá že by taky mohla být na bříšku... Plavat taky chodíme teď tedy ne když marodíme ale máme za sebou 5 lekcí a už se potápíme a malá je taky šikulka zvládá to v pohodě a líbí se jí to :c: malá mi teď spinká tak až se vzbudí vše jí vyřídím :!k: :!k: :!k:

Vše nej nej k mini narozeninkám :\x: Hlavně, že vám chutná a že jste spokojení :hu: My jdeme na převážení až příští týden, tak jsem zvědavá, ale máme 68 cm, jinak my máme zítra 5. měsíců :c:

In reply to by berberka

Berberko moc děkujem :c: :c: no jo vy jste vlastně o 1 den mladší ;) my byly u dr. ve čtvrtek že jsme nemocní a tak nás rovnou zvážila :) já si myslím že Štěpánka bude malá po mě, ale nevím po kom je takový cvalík, já to tiž v roce vážila 8kilo a ona to bude mít v půli roce :00:

je to takovéto růžolící,zdravé miminečko :cc): :one: :h: na té poslední fotečce. Jinak je mi líto,že zrovna máte rýmu a kašel,to je pak otrava,dítko nevrlé,nespí,to moc dobře znám i to vztekání,když něco nejde,to se vztekám i já :!k: Gabča,Filípek,Domčulka

:\x: :\x: :\x: jééé to jste krásný puclinky :girl: ale to je dobře, důležitej je apetit :one: je úžasná :qu: :qu: :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka