porodnice

09.12.2008

ahojky holčiny, mám takový dotázek. Nevíte některá jestli se dostávají ve všech porodnicích papírové kufříky, kde jsou vzorky krému a všeho možného pro miminko? Moje kamarádka rodila v Přerově a ten kufřík dostala hned dvakrát. První při registraci a druhý, když odcházela z porodnice domů. Její malé holčičce už bude rok a stále ještě používá tyto krémy a je s nimi spokojená. Navíc v tom kufříku byl i odpovědní kupon, který odeslala a stále jí chodí domů vzorky. Tak jsem jen zvědavá, jestli to dávají ve všech porodnicích, nebo toto je vyjímka. Zajímají mě hlavně Pardubice a Chrudim. Jinak doufám, že Vám krásně rostou bříška a miminka už o sobě dávají vědět. Já cítím pohyby občas, ale spíš mi přijde, že mám v bříšku lenocha :cc):

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, dostaneš ho v každé porodnici... a kdyby náhodou ne, protože jim došly nebo nějak zapomněli, tak ti ho pošlou přímo z té firmy, co je rozdává...

ahojky dostala prvni kufrik uz v poradne u gynekologa-obsahoval nejaky vzorek plinek,dudlik,mamadrink,reklamni letaky a nejake brozury a casopisy.Druhy kufrik jsem dostala pri odchodu z porodnice-vzorky kremu,caju,plinek,slevy na fotky,casopisy atd...rodila jsem v Chrudimi :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky