6. dětská nemoc

09.12.2008

tak to začalo zvýšenou teplotou ve čtvrtek kolem poledne, k večeru už to byla horečka, v pátek a v sobotu už jsme snižovali 40°C vlažnou vodou na čelíčku, tvářičkách a ručičkách. Malému se to vůbec nelíbilo :-( V neděli už to bylo v pohodě, ale večer měl zase 39,5. Skoro celé dny byl "nadopován" paralenem a Nurofenem pro děti.. Byl protivný, unavený, papat nechtěl a od druhého dne ode mě nechce ani mlíčko, vždycky si jen cucne a víc nic..naštěstí hodně pije a UM taky chtěl :-). Včera už teploty neměl, ale začali se mu dělat červené flíčky pod vlásky, za ouškama, na čelíčku, na bříšku a zádíčkách. Dneska není flekatý jen na ručičkách a nožičkách, ale hlavně že ty teploty jsou pryč :\x: jen je pořád protivný a podle naší paní doktorky může být protivný klidně dalších 14dní..
Vůbec nevím kde jsme se nakazili, do teď jsme neměli teplotu ani po očkování a ani při růstu zoubku tak jsme z toho byli pěkně mimo.. Ale už je to snad za námi :a: Jen Tomík si zvykl strašně rychle, že se kolem něj pořád motám a teď toho pěkně využívá a to je mu teprve 10 měsíců :s:

taky sme ji meli s Terezkou,Peta jeste ne.....6.nemoc neni nakazliva,proste prijde a odejde,takze na ni neni lecba,krom snizovani teploty.....tak hlavne,ze uz ste bez teplot a v poradku :k:

Ahojky my měli od pátku to samé, večer teploty 38 v pátek v sobotu přes den jak štaks ale večer skoro 40 as nešlo to srazit vůbec noci byly nejhorší, tak sme se v neděli ráno vydali na pohotovost a nám bylo řečeno že má chytlý nosohltan a nasadila nám Ospen-penicilin a dneska se nám udělala vyrážka od včera teploty už nejsou a dneska sem byla s malou na kontrole a doktorka nám říkala že tyen penicilin brala zbytečně že ty horečky samy zmizí a vyrážka taky takže už jí ten sirup nemáme dávat protože je to zbytečné svinstvo, nechápu že to ta dr. na pohotovosti nepoznala že je to ta nemoc kdy to samo přijde a samo odezní

teda.... tak hlavne at ste co nejdriv v pohode... kdyby mala mela 40 tak letim na pohotovost :s. asi sem hysterka :D ale si sikovna ze ste to zvladli srazit :)

ivka2222

Jurášek jí prodělal také,přesně jak píšeš,tři dny nehorázné teploty hlavně v noci a to bylo i sblouzněním,hrůza až po třech dnech(vlastně těch nejkritičtějších)mi napsal dr diazepan,nejsem pro dávat prášky,ale v tu noc bych mu ho dala je to vlastně aby se nedostal teplotama do křeče a byl i uvolněnější,po třech dnech se osypal a bylo po nemoci ,jako když se utne vůbec nic po ní nezbylo :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky