utrogestan

09.12.2008

Ahojky, je běžné, že dr. mi napsal utrogestan, aniž bych měla jakékoli problémy? Proč by člověk měl do sebe rvát hormony, když je vše ok?? máte to také někdo "preventivně"?

Kliknutím vložíte smajlíky:

mně ho doktorka předepsala při druhým těhu, protože to první skončilo zamlklým potratem :r:
ale pokud žádnou takovou zkušenost nemáš, tak mi to přijide zbytečné, i když já doktorka nejsem ... na tvým místě bych si nechala od doktora vysvětlit, proč mi ho předepisuje

Ahojda,já jsem po umělém oplodnění a mě ho dali hned, prý jako prevenci.Zavádím sin ho 3x2 za den, měla bych ho mí do 11-12 tt.

Ahojky, Utrogestan se bere hlavně na udržení, ale je dobrý i preventivně, nic se tím nezkazí, předepisuje se hlavně po nějaké dřívější zkušenosti, kdy to nebylo třeba tak úplně v pořádku nebo po zamlklém potratu. Prostě jen tak pro jistotu, ale jestli tě to trápí, tak se zeptej doktora, od toho tam je.

ahojky.Taky beru utrogestan.Už mám teda po zamlklém těhu a teď jsem znova v 7týdnu.Trošku jsem špinila a hned mi dali utrogestan a ascorutin.Já jsem ráda,protože se bojím,že by se zopakovalo.Ale u tebe nevím.Záleží taky kolik máš let.Třeba máš nižší produkci progesteronu,tak ti ho dávají preventivně.Nevím.To je jen má spekulace.Zeptej se doktora.Držím palečky,ať je vše v pořádku :a:

In reply to by zuzula

Také držím palečky, ať mimísek roste... Bude mi 33, krev mi ještě nebrali, tak nevím, kde by zjistili nižší produkci progesteronu. Nu uvidím, snad to neublíží...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka