Holky je tu nektera ktera rozumi soudum a tak kolem urceni otcovstvi???

09.12.2008

Prave mi dosel dopis a nejak mu nerozumim.

vždycky když se jedná o nezl. dítě, ustanovuje se opatrovník. U našeho soudu je to témeř vždy Městský úřad. V usnesení, které ti přišlo už by měl být přesně označen. Další co ti přijde bude až předvolánka k jednání s datumem a hodinou a kde přesně, tedy číslo dveří a patro, kde se jednací síň v budově nachází a kde jednání bude probíhat. Zasílá se to jak otci tak matce nezl. a také opatrovníkovi, ten vystupuje jako "třetí nezávislá strana", která je tam v zájmu pro dítě. Testy DNA nařizuje soudce až tam :a:

Dojdi si do poradny pro rodinu a mezilidské vztahy, fungují v každém větším městě a tam ti zdarma poradí nebo na sociální odbor.D.

In reply to by Ivka

prdy :) mas pravdu jelikoz se jedna o nezletilce tak vetsinou opatrovnikem je bud soc.prac. a nebo magistrat. mesta :) u nas to taky tak bylo.. ale neboj nikdo za tebou kazdej den nebude chodit a tak.. proste jen jednou prijdou ze socky zkontrolovat jak zijete :) a tim to hasne a stou zensou se uvidis zas az u soudu.. bud v pohode :)

In reply to by Ivka

A jak se dozvim kdo ji teda bude zastupovat?Ja tomuhle proste apsolutne nerozumim takze vubec nevim.Co mam jako tedka delat?Ja myslela ze se budou delat DNA testy.Proste vubec nevim.Muzes mi to vysvetlit nejak abych tomu porozumela? :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka