tak malymu je lip :)

09.12.2008

to dite si ze me dela normalne prdel, vytahal kabely z pod lišty, odlepil tu listu od zdi, vysypal kosik s cibuli a cesnekem, spadly na nej ozdobny dyne, ja mu vyhubuju a on se mi smeje.. tak je mu uz dobre :s:

Ahoj Hani, tak to je mooooc dobře, že už lumpačí. To už je v pořádku :h: :h: :h: :h: Jen kdyby odlepil tu lištu náš Adam, aby by mě trefilo - ony nám moc držet nechtěly, tak jsme byli rádi, že se nám je povedlo připevnit :00: :s: :s: :s:

In reply to by Hankitacz

Neboj, babičku netrefí :s: :n: :s: Buď mu to hned odpostí nebo k ní nebude moct tak měsíc na návštěvu - jako když ten náš starší namaloval mojí mámě do obýváku na bílou zeď hned proti dveřím véééliké auto - babička prý po něm chtěla, aby jí něco nakreslil (a že ne na zeď, to už neřešil :s: :s: :s: ). Nakonec to taky přežila :s: :s: :s: :s: :s:

:a: :a: :a: Tak to je dobře, že už je mu líp a že se jenom směje... to je přece to, co každá maminka od svého miláčka čeká... a musím říct, že je moc krásnej klučina a moc mu to sluší... :one:

:one: Hani, to jsem moc ráda, že je mu líp!!!!! :one: Děti si s nemocí dokážou poradit :w: Už mu bude jen a jen líp :ww: :ww: :ww:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky