Holky poraďte prosím

08.12.2008

Ahojky holčiny, moc vás všechny zdravím :a: :a: a obracím se na vás s prosbou :) ;)

Mrkněte na moje měření bt, ;) ;) podle mě tento měcíc vůbec neproběhla ovu, :r: :r: :r: a to jsem brala clostilbegyt, který by ji měl nastartovat. :r: :r: :r: Tak se pomalu smuřiji že na vánoce příjde ta ošklivá mrcha červená ach jo. :§) :§) :§)

Přeji všem snažilkám ať už na testu uvidějí ty nádherné //. :/;x: :||):

mazlíku ty clostylbegyt beres bez injekce???já taky beru clostylbegyt a pak mi píchaji pregnyl aby se spustila ovulace

In reply to by 1mazlik1

No já ten clostilbegyt beru kdyz mam ms a dva denně a je jich tam jen 10 prášků :s: to máš trošku jinak než já, ale tak uvidíš ještě vytrvej ono se to samo musí srovnat v tom těle.-) víš? jen zkoušej dál :s: :s:

In reply to by 1mazlik1

Neboj nejsi v tom sama to neznamená že když mam ovulaci tak jsem v tom good,ale není to tak už se snažilkujeme 10 měsíc a v lednu jdu na odebraní vzorku zda moje tělo ma nejaké latky na spermie..a přitel jde na spermograf,,,jelikož je starší o 12 let tak muže mít chudinky pomalé,,ale nestracej naději a šup do snažilkování...No a to je tvuj 1 graf v měření?????

In reply to by PETT

tak mise snažíme 14 měsíců, po novém roce půjde nespíš manžílek také na spermiogram, je požné že je má také pomalé, jsme od sebe o 10 let. to je můj první graf na www.wunscherkinder.cz, jinak si měžím bt už 4 měsím mám to zaznamenané v mentstruačním kalendáři, který každé dva měsíce ukazuji své gynekologovi.
Tak přeji pěkné snaženíčko, a ať brzo uvidéme na testíku //

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka