ach jooooooo..... :-((

08.12.2008

ja to tak nesnasim. tak jsem to dneska dostala :spid: . teda tahne se to od ctvrtka, ale to bylo jen takovy spineni. no jestli to bude se vsi paradou jako min. mesic, tak muzu na nejaky plavani ve stredu asi zapomenout :§)
holky, kdo pouzivate tampony, jaka se vam osvedcila znacka a myslite, ze muzu do bazenu s hodne silnou MS (na 1/2 hod.)? asi ne, co??? :(

Ahojky Žabičko, tak já jsem to taky minulý týden poprvé od otěhotnění dostala, ale divím se, že jsem to měla hodně málo a ještě méně dní než dříve :dance: Používám tampony....teda jen když jdu ven, doma vložky a kupuji všelijaké. No a to Ti mě ani nenapadlo jestli se může do bazénu bo mi taky budeme chodit plavat od ledna :? To ještě musím pozjišťovat :a:

In reply to by PETRUSE333

ahoj peto, to mas dobre, ze je to slabe... ja to poprve od tehu mela hrozny, to byly jatka :sick: no ted nevim, od ctvrtka spinim a zatim nic z toho... tak myslim, ze to plavco snad zejtra s tim tamponem nejak preziju :00: ale nejsem jejich zastancem, reps. nejsem na to zvykla :n: papa :a:

ahoj žabino, jsme tu jen na skok, bo peču cukr....mi povídej ty měsule mě taky sejou..mám je ještě slnější než před těhu...s tamponáma neporadím, užívám vložky, tampony bych mohla měnit asi co chvíli...mám spotřebu tak 25-30vložek :§) :a:

In reply to by dupkaM

ahoj dupinko, tebe jsem uz nevidela. doufam, ze se mate fajn holky.
no prave, ja to mam ted taky strasne silny, minuly mesic jsem se nemohla prvnich par dni vzdalit od wc, hruza ://: asi to s tim tamponem riskovat nebudu, ale s..e me to :§)

In reply to by zabka.

taky jsme Tě neviděly...máme se fajn ;) ..doufám, že vy žabičky taky :h: ...mi povídej, ze mě jdou docela kusy, hnus, sice bolesti břicha nemám, ale i tak je to dost nepříjemné :00: ..na noc musím mít dvě vložky, jednu velikou noční a na to normální...prý je to v poho říkal Dr., no nevím, na to, že jsme ještě k tomu chudokrevná :r: ...co kačena-katka77. chodí tu vůbec ještě ? jsem jí psala mejla aprdí na mě }:)

In reply to by dupkaM

mame se fajn, kaja stoji a pochoduje kolem nabytku. a furt pada, takze jsme porad otluceny :( ta MS je nechutna, ja mela minule uplny krece do bricha a vlozek nespocet... to jsem fakt nikdy nezazila. tak cekam, ze to bude ted podobny. no a my prave chodime s kajou na plavani a mame to ve stredu :r: takze to budu asi v plnym rozpuku :r: :spid: chjo. katku77 jsem tu nepotkala strasne dlouho. ja uz tady ale taky netravim tolika casu, nejak neni :n: co uz mas napecino? ja bych taky chtela neco zvladnout, ale spis ty nepeceny, jen 2-3 druhy. :)

In reply to by zabka.

tak mám rohlíčky, linecké slepované marmeládou, linecké slep. nutelou, polité čoko a sypané mandlemi a pak ořešky. Víkend před Vánocemi nepečené-kuličky, čoko salám a burizonový salám. a pak prdím..loni jsem dělal 11druhů, nechápu, jak jsem to zvládla, když teď chytám nerva, prostě nemám trpělivost a zvlášť, když se nedaří :00: ..Eliška taky szkouší a chytá s enábytku a stojí, ale velice nejsitě, padá na čuňu a dělá taky někdy kliky, vystčí zadek a houpe se, no sranda sní...a všude za mnou leze, i na záchod :!k: ....na bazén bych fakt nemohla, jsme taky s ní chtěla chodit, ale vzhledem k mým měsulím to nende a tampon bych ani nesnesla :sick: . nemáš Skype náhodou? jo, mrkni na fotky..na seznamu-Lidé a do vyhledavače dupina8...a máš nás tam v plné své kráse :!k: :///: :s: :a:

In reply to by dupkaM

ty jo, ty jses dobra, takovejch druhu!! :jawdrop: to ja to vidim tak na 3 :!k: eliska je koukam taky pekna ciperka, no aspon vime, ze ty nase holky mame, vid? ;) ja tampony taky nerada, ale kdyz neni zbyti, tak si ho vezmu, ale cejtim se blbe, nejak jim neverim :n: skype nahodou mam - zabka8-1980 - pisni ju? jdu te hledat na seznamu, jinak ja jsem tam jako opicka1980 ;) papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka