Jak přibíráte???

07.12.2008

Ahoj Těhule :-) tak se pochlupte kolik už jste přibrali?Já jsem 26+6tt a už mám nahoře 10kg pěkný co...snad na tom nejsem nejhůř:-)Sice to vypadá,že se mi to vrazilo jen do bříška,ale mám obavy kolik budu mít nakonci...snad to zvládnu:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky já jsem 26tt a mám nahoře 8kg a taky vše v bříšku,u prvního jsem měla na konci 16kg,tak tet to asi bude méně!Měj se hezky a páá

a mám nahoře 2 kila. U první holčičky jsem přibrala celkem 11 a z toho 7 jsem nechala v porodnici, tak kdyby to bylo takhle, byla bych spokojená

tak ja jsem 39tt a pribrala jsem 17 kilo a rozhodla jsem se ze uz se radeji do porodu vazit nebudu :a: ,leda v poradne tam je to povinny :s: :s:

Tak já hlásím 21+4tt a 4kg nahoře z toho 3kg za poslední měsíc,konečně jsem začala přibírat :one: :a:

ahoj žažulko...
no,já jsem v 26+3 a mám 14kg nahoře a taky si říkám,že jsem zvědavá,jak to se mnou bude dále pokračovat.Taky to mám v bříšku,takže lidi na mě koukaj,když jim řeknu kolik sem už přibrala,tak to vypadá,že mi snad ani nevěří :00: Přitom břicho mám docela veliký...ale z počátku na mě nešlo nic poznat a najednou hup... a já přibírám a nevím co dřív sníst :a\|:
Pěkný den... a nelam si s tím hlavičku...nejsi sama :)
paaa

ahojky, jestli tě to uklidní, tak já jsem ve 24. týdnu a radši už řeknu, že mám 10 kg nahoře. Ach jo, děs. Břicho mám hodně velký, tak to snad všechno není na zadku.

ahoj žažulko, 16+5 a jsem cca -4 kila, za poslední 4 týdny (tzn. mezi 2 kontrolami u lékaře) pouze -0,6 kila.
docela hezky hubnu, viď?
jenomže mám stresy, a vůbec mi nechutná jíst...
třeba předevčírem jsem se vztekla, do toho asi trošku i prochladla, takže mi včera bylo divně, a zvládla jsem za celý den jenom jedno jídlo - králík, kedlubnové zelí, knedlík. dneska mi bylo taky všelijak, bolavý krk, 37 rovných, a do toho jsem pomáhala na jedné akci, no a to jsem snědla ráno půl plátku štrůdl, pak celý plátek a kafe, pak tenký krajíček chleba s ramou a šunkou, okolo páté půl krajíček chleba s máslem (šunka došla :) ) a teď večer před spaním kousek králičího masa, králičích jater a knedlíku, ale vydatně jsem se dělila s kočkou (jenom o maso a játra, knedlík jsem jedla sama).
teď mě bolí v krku, nemůžu usnout (už jsem hodinu a půl ležela v posteli a snažila se, ale nic...), dala jsem si další paralen, piju čaj s citronem, a je mi těžko od žaludku...

no co, tak nepřibírám - aspoň mi může růst břicho a já se i tak vejdu do loňského zimního kabátu :) a vzhledem ke květnovému termínu, pokud nepřiberu, tak mi nebudou natékat nohy, na což docela trpím ;)

In reply to by reina

Tak to jsi na tom podobně, jako jsem byla já... do 18. týdne jsem měla -5,5kg... a teď mám pár deka navíc... Psala jsem 600g od poslední kontroly... ta byla 21. 11., ale dneska jsem se zvážila a mám asi o další kilo navíc... Mno ale stejně - na 29. týden jsou 2 kilča tak akorát, ne?
Martinka

In reply to by Martinkaaaa

hm, tak zatím opět rapidně hubnu... ještě to není ani týden od kontroly, a zase dalších pár kilo dole... ale tentokrát je to jenom voda, a dehydratovaná nejsem, necítím se, spíš jsem předtím tu vodu v těle zadržovala...
navíc jinak není logicky možné, abych za 5 dní zhubla 5 kilo...
dneska jsem 17+0 a mám nějakých 8 kilo dole

In reply to by reina

Neboj se... :n: já jsem na tom byla podobně. Když už jsem zhubla těch 5,5 kg, tak jsem začala být trošinku nervózní... přestala jsem se raději vážit, snažila jsem se jíst normálně a pít hodně tekutin... ;) Potom jsem začala sama od sebe tloustnout a dostala jsem se na svojí původní váhu... Jak už jsem psala-ani teď nějak morbidně netloustnu... ale nemám žádný výčitky svědomí, protože opravdu jím pořád... spíš "žeru" :a\|: . A mám takový blbý chutě... třeba jsem se zbláznila do cheeseburgerů se zeleninou a do slaných brambůrků... :hu: Já vim-je to nezdravý, ale já si nemůžu pomoct... :s: Denně sním kilo mandarinek, dvě ohromná pomela... vážně-jsem žrout. :s:
Ale pokud by jsi hubla pořád, tak bych se optala doktora. :? Já jsem, se zpočátku dost bála, protože na mě doktor koukal nějak divně... když jsem hubla... Ale dnes mi říká, že není žádný problém, když moc netloustnu... jen pokud jím a opravdu nedržím diety nebo hladovky (a to by mě ani ve snu nenapadlo!!! :w: ). Zkus každé tři hodiny sníst alespoň něco... :one: třeba jenom banán nebo krajiček chleba s máslem... můžu ti říct, že je to dost těžký, tedy alespoň pro mě to bylo hrozný... :sick: ale i přes nechuť to zkus... a uvidíš, že se všechno obrátí. :one: A neboj se, že by jsi stloustla moc... tohle je pravidelný jídelníček a já ho dodržovala.. (teď už ne, protože jím každých 15 minut... :///: ) a nestloustla jsem moc. :///: A hlavně mě moc nepálí žáha... naopak, když jím nepravidelně, tak mám v krku hasiče... :s:
Martinka

Ahoj tak ja jsem ve 28tt a mam 14kg nahore a pac jsem jak ustreleny kecky tak si rikam misa kulicka :-) ale fakt je ze dost muzu cokoloadu a vubec vsechno sladky a to jsem pred tehu nemusela. A taky nas prcek bude pry vetsi v:-)

Ahojky, z toho si nic nedělej, já jsem ve 28.tt a už mám nahoře 13 kg :00: ale věřím,že po porodu to všechno zase pěkně shodíme,takže si nedělám stresy :one:

dle ms jsem 20. týden, dle uz 18+6 a mám nahoře jen asi kilo, ale je fakt, že jsem startovala s dost vysokou váhou, tak se i to snad aspon trochu srovná. Jsem předtím nabrala dost kilo když jsem brahla antikoncepci. Tak uvidím výsledek.
Při malý jsem nabrala za celý těhotenství asi 12 kilo a všechno zůstalo v porodnici(dva týdny jsem přenášela)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka