Podivný stav

09.12.2008

Ahojte těhulky,
tak po tom, co si tady čtu, že máte za problémy, jsem na tom ještě docela dobře, :00: ale nedá mi to, abych se s vámi nepodělila o můj včerejší zážitek. Včera večer jsem se začla sápat po manželovi, s tím, že se trochu pomazlíme..... :h: Tento stav už jsem měla - najednou mi začalo být hrozné teplo, tak nějak mě pálelo kolem žaludku, nemohla jsem být ve vodorovné poloze. ://: Manžel říkal, že toho necháme, že se mu zdá, že to dělám jen kvůli němu. CHtěla jsem pokračovat, ale to už mě začalo bolet břicho a bylo mi na zvracení. letěla jsem tedy na záchod, tam jsem se dvakrát málo vyzvracela, :sick: začalo mi šíleně škroukat ve střevech, do toho průjem, břicho tvrdé, jak kámen. Znáte to některá? Vždy si říkám, jak tam asi té naší holčičce musí být, když jí tam lítají zvuky ve střevech kolem hlavičkY a já mám takové bolení......Pusinka naše. :cc): Tak se dívám na to svoje krásné bříško ( Ťukám a opravdu ani jedna strie!) :qu: a říkám si, jaký je to zázrak, že je tam to miminko tak naskládané.
Další věc je ta, že už asi 3 týdny mám na obličeji ( na levo od brady a te´D už i v levo pod nosem) červenou mapu, vypadá to, jako bych tam měla akné, :? jsem jak červená karkulka. Nejspíš to patří k těhotenství, ale nevím, zda bych si neměla říct o nějaký krém, nějak se to nehojí a nelepší. Všem přeji krásný den. Ahojky :\x: a děkuji za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak jsem právě přečetla tvůj vzkaz...tak tohle znám...poslední trimestr je fakt zajímavý. Já se normálně jednou probudila tím, že jsem se pozvracela. Z ničeho nic. Nebo sedím na záchodě půl hodiny, sotva ten bobek vytlačím a za pět minut průjem ja hrom...střeva v jednom ohni no hnus. a pak zase dobře. Taky si říkám jestli to není tím, že mi malá masíruje střeva a žaludek. Jinak na zvracení je mi teď skoro pořád. Jím pidi porce a stejně se mi to vrací.
S tou mapou to bývá...já mám zase tak olezlý krk, že patnáctiletý puberťák je proti mě krasavec a to nemluvím o ramenech a zádech...vypadá to jako pásový opar...ale jsou to prostě jen jebáci..blééé. Tak doufám, že to po porodu sleze, jinak asi budu nosit pytel aby to nebylo vidět.

Ahojky Ivuš, já jsem měla taky docela zajímavou noc. Vzbudila jsem se, že se mi chce na záchod, ale když jsem vstala, tak jsem měla příšerné bolesti břicha jako při menses, ale mnohem silnější. Naštěstí se mi tak chtělo spát že jsem to zaspala a pak už celou noc dobrý :'zz): . Tu radost z toho že nemáš strie moc dobře chápu. Já je taky nemááááám :qu: . A ty vyrážky asi k tomu těhotenství patří - já mám po celém krku akné a strašně mě to štve :-g( . Už asi měsíc nenosím řetízky, protože jsem si myslela že je to z toho. Že mám v těhotenství nějak citlivější kůži na stříbro nebo co. Ale ono se mi to tam dělá pořád :O sakriš!

Ahojky Ivulko, já teda nevím jak ty, ale u mě to jsou popraskané žilky (prý petechie) a nejen na ksichtě! I na prsou. Ale udělala se mi i taková spešl borůvka těsně pod okem, která na omak bolí a od ní se krásně táhnou pavučiny žilek. Vypadám, jako bych dostala přes tlamu. Mám to už asi 3 týdny a nevstřebává se to. Kámoška říkala, že tohle je na laser....
Nebo není to nějaký ekzém?

In reply to by Kristule

Ivulka
Ahojky, tak musím říct, že petechie to určitě nejsou a je to akné, má to takovou hlavičku a ...no, každé už jsme beďara viděla, tak to nemusím rozepisovat. Snad to nebude ještě horší. Ahojky a děkuji za názor.

In reply to by Kristule

Já jsem taky takové ošklivé káčatko! Bříško mám krásné bez popraskání, akorát pod prsy a na hrudníku malé červené žilky, a k tomu na obličeji taky nějaké defekty! No co nezmizí samo bude asi muset vyřešit laser :\/:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka