těh. příznaky

09.12.2008

Ahojky holky, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá to samé co já. Jsem v 11tt nebolí mě prsa, nezvracím a nemám nějak zvláštní chutě. Jen jsem stále nějak nadmutá a stále říhám (omlouvám se za ten výraz) je to ale hrozné (naštěstí je to tiché). Napište jaké změny na sobě pozorujete vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky moc vám děkuji jsem ráda že nejsem sama bez příznaků. Připadám si divně když každý řeší jak strašně je mu špatně a mě to pžipadá jako brnkačka tedy až na ty nervy. Jelikož ale podnikám tak jsem ráda že můžu v práci fungovat naprosto v pohodě.
No prostě si budeme držet pěstičky aby už nás nic špatného nepotkalo. Mějte se pěkně a ještě jednou díky

tak ja jsem v 8tt a dneska jsem to daty taky řešila, a že mam stracha tak, posledni 3 dny mi taky nic neni ani nevolno ani nezvracim proste nic jen sem tak boli trochu břicho, tak snad bude vse v poradku, ale myslim že ano a co vsak to jeste muze přijit že :dance:

Tak já už jsem ve 26tt ale těhotná jako bych nebyla až na rostoucí břicho...od začátku mi nebylo vůbec nic..a ani teď nemám žádné chutě,jím stejně jako dříve více vitamínů to jo...i u dr. si už připadám blbě když se mě každou kontrolu pt a já mu pořád odpovídám,že nemám žádné problémy...a to jsem čekala to nejhorší...tak buď ráda...

Ahoj, já dnes začínám 11tt a taky si vůbec nepřipadám těhotná. Nevolnosti už mě přešly tak před třema týdny (nezvracela jsem ani jednou), prsa bolí jen mírně a změny v chutích taky nepociťuju... Zítra jdu na můj první ultrazvuk, tak jsem pěkně zvědavá, jestli se nám tam něco ukáže :)

Ahojky tak já už jsem sice maminka,ale těhu jsem měla krásné.Vůbec žádné přiznaky nebyli dokud se m inezačlo ukazovat bříško chi jinakfakt v pohodě každý to má nějak takže bych se tim až tak nějak nezaobíralaa bud rada :one:

In reply to by miky

pořád mě straší když čtu o zamlklém těhotenství. Já jednou potratila a tak se prostě bojím. Jsem ráda že už jsi maminkou a že jsi neměla žádné počáteční těhu příznaky. Občas bych si je přála abych věděla že se mé těhotenství vyvíjí dobře.

In reply to by Kačka2

ahoj.Já chápu tvé obavy.Taky mám za sebou zamlklé těhu :\/: a teď jsem asi tak na začátku 7tt. :°: Musím říct,že mi je zle i prsa bolí,ale byly dny,kdy mi nebylo nic a měla jsem hrůzu,že se mi opakuje to co v létě-tedy zamlklé t.Ale když jsem čekala mého syna před 12lety nebylo mi vůbec nic.Jen snad v období 3.ho měsíce jsem nemohla jíst jablka.Nemyslím,že by to musel být problém,když nemáš příznaky.Je spousta šťastlivkyň,co to tak mají.Někde jsem četla,že nevolnosti postihují hlavně vysoké a superštíhlé ženy.Já vysoká nejsem,ale hubená jo.Tak buď ráda,že ti nic není a držím palečky,ať je vše ok.A sobě taky.Taky mám pořád strach.Toho se nezbavíme úplně.papapa Z :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka