7. měsíců

09.12.2008

Tak nam v nedeli bylo uz 7.mesicu je to neuveritelny nejak se mi tomu nechce porad verit :n: co uz umime:krasne rikame MAMA,TATA,BABA a DADA misto DEDA :s: :///: uz sedime samy bez nejaky opery,lezeni nono nic moc jen se plazime jako zizala :///: ale po zadu jako rak tak to nam jde perfektne, za to se krasne houpeme na kolinkach,umima paci paci, papa a taky nekdy dokazeme pekne pozlobit,jinak jsme porad hodnoucky.A posilam par fotecek jaky jsou z nas veliky chlapaci :h: :h: :h:

AHOJKY VERU MOCINKY VÁM TO SLUŠÍ JSTE ŠIKOVNÝ mATĚJ TEDY NEJLÉPE ŘÍKÁ TATA A TETA JINAK LEZE OSTOŠEST A KLIDNĚ SI U VŠEHO STOUPNE A PRACNĚ SE U GAUČE I VE STOJE POPOJDE PO GAUČI ALE NESEDÍME MI TOTOŽ PRDELKU ASI NEMÁME SEDÍ MI AKORÁT NA NOČNÍČKU A TO JEN KDYŽ KAKÁ ALE JAKMILE JE HOTOVEJ HNED VSTÁVÁ A CHCE LÍZT NEBO STÁT JINAK VÁS MOCINKY ZDRAVÍM sisina a Matějíček

tak teď si připadáme tak trochu opožděný... Kryštofek říká občas mamam, jinak se naučil šíleně ječet (až do ultrazvukových tónin), dneska poprvé se plazil (cca 2 metry), sedí teda taky sám a se sedu si s oporou stoupne... no nic... budu se uklidňovat, že každý dítě je jiný :)

In reply to by Kytiii

my jsme hodne ucili rikat Misu vsechny ty slova tak asi proto jsme v nich napred on rikal mama uz ve 4mesici co je zazrak.Vyskame taky krasne obcas.My se teda jeste nestoupneme a doufam ze jeste dlouho se to nestane to pak bude hlidaniho.Bud v klidku deticky se nemaji vubec srovnavat.Nas kamos je o 14dni starsi a taky jeste nemluvi a neumi sam sedet zato zase leze.

Gratuluji k sedmiměsíčninám.... :qu: :qu: :qu: , přeji malému jen to NEJ NEJ NEJ, hlavně štěstíčko a zdravíčko... :k: :h: :k: :h: .Kráásný fotečky.... :c: , Jak sedí v rohu té postýlky a jak se pusinkuje s pesanem... :c: :one: , ty sou boží.... :!k: .

Ahojky, teda vy už jste velký a šikovný, už je to kus krásnýho chlapa, pamatuju si, jak jsi tu byla ještě jako těhulka :) . Máš parádní ty mantinely na postýlce, nechce se ti mi prozradit, kdes je sehnala ?

In reply to by Ivculka

ahojik dekuji jo kde jsou ty casy kdyz jsem mela jeste pred sebou brisko.Porad s tatkou vzpominame jaky to bylo loni na vanoce s pupickem a jaky to bude tedka s prcikem u stromecku.Rada ti to prozradim koupila jsem je u nas v Liberci jeste ve stary hypce nez ji predelaly.Ale jestli chces tak se ti tam muzu nekdy mrknout jestli je tam jeste maji.

cau blondy, :a:
koukam, ze ste pekne povyrostli! :00:
a malej je fakt ciperka - uplne ste nas s tema dovednostma predbehli. ;)
my budem mit pozitri mesicu 8 a o plazeni mame ted enormni zajem - akorat to chce jeste vychat tu techniku! :s:
posilame pusinky vam obema:
SHARANE+LUCINKA :h: :h:

In reply to by sharane

Ahojik sharane jj to jsme povyrostli dr rikala ze jsme veliky jako jsou deti v roce.Asi bude Misa dlouhej po mym tatkoj.To vis takovej rostak musi byt napred :-D ale na co se moc netesim je chozeni to pak se od nej vubec nehnu bude to samy hlidani aby nespadnul.A to se uz od 4.mesice stavi na nohy lotr jeden :-D jejda to uz jste ale veliky princeznicky.Dekujeme za pusinky taky vam posilame sladoucky pusinecky :h:

ahojik Verunko, nadherne fotecky :-) Misa je fesak, ale i Vam rodicum to moc slusi. Jak se jinak mate? My celkem dobre. Lezou nam konecne zoubky.

In reply to by Veerca111

Ahojik Verunko a Jarousku moc dekujeme :h: :k: mame se skvele tedka jsme byli oba 3nedele nemocny takze desny nejhorsi bylo mu vysat nosanek to vubec nechtel se mu ani nedivim.Tak my uz mame spodni uplne vylezli a tedka tyden nam rostou uz horni v patek jsem mu je nasla byli jeste hodne malicky.Takze je mazeme nejakou nastickou a pak davam nurofen.Uz chodite sami bez nejakyho drzeni?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka