suchá plet u mimča

08.12.2008

Ahoj holky, nevíte někdo jaký krém, nebo olejíček je dobrý na citlivou suchou plet u mimča? Moje 10-ti týdenní holčina má s tím problém, používám do koupele roztok Oilatum a mažu olejíčkem slunečnicovým z lékárny, koupu co druhý den. Má nad obočím a u uší suché místa , a loupe se jí to. Prosím poradte! Slyšela jsem, že je dobrý krém z konopí, máte s ním někdo zkušenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Jasmi, my jsme dostaly od pani doktorky olejicek do koupele "Linola fett olbad" a pak promazavame "Excipial mastny krem" a je to mnohem lepsi. Mala ma suchou a takovou hrubsi kuzicku po tele i v obliceji a na hlavicce se ji take hodne loupe. Myslim, ze predpis nepotrebujes. Melo by to byt oboji volne prodejne. Ja jsem nejdriv zkousela promazavat jen slunecnicovym nebo olivovym olejickem, ale na nas to bohuzel nezabiralo.

pa pa M

s krémem z konopí zkušenosti nemám, ale nám dr. na taková suchá místečka napsala Infadolan a ten nám krásně zabral. Zkus se na to dr. zeptat.

My máme stejný problém. Malá má 8 týdnů a minulý týden nám dr. napsala emulzi Excipial U lipolotio. Já ji používám už rok a nemůžu si vynachválit. Malé promažu několikrát za den obličej a za ušima. Večer po koupání celé tělíčko. Už to má o hodně lepší.

Ahoj! Já v porodnici a potom ještě pár dní doma dávala taky oilatum do koupele a malá měla děsně suchou kůži! Přestala jsem to dávat a používám Nivea jak do koupele tak potom mažu krémem Nivea celé tělo a je to super, kůžička jako samet!Katka a Vivi

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka