Dobré ranko těhulky

09.12.2008

Ahojky holky. Kolik prosincovek tady ještě straší, a kolik má už své zlatíčko u sebe? Oficiálně se řadím mezi ledňáčky, ale už to vapadalo na listopaďátko, takže i prosinčátko by bylo super. Břicho mě pobolívá, tvrdne...prostě si dělá co chce :-( tak mám den ode dne větší a větší pocit, že asi do Vánoc nevydržím. No co, naše beruška měla před týdnem dvě kilča, tak by byla malinká, ale už naštěstí dost silná na to, aby to zvládla. Mějte se krásně.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jsem taky prosincová termín máme24.12 ale když neporodim do 19.12 tak mě čeká vyvolání mám těhu cukrovku to se nesmí přenášet.A málá měla už na 36tt 3400g takže je opravdu velká .V pátek jdu na další vážení tak uvidíme jak nám přibrala.Pořád jí přemlouvám at jde sama ale zatim nic moc otevřená na prst čípek 1,5cm .Tak :||): :||): :||): mějte hezký předvánoční den .

Ahojky, já jsem prosincovka, ale jen tak tak, mám termín na Silvestra, doktor mi říká, že to nevidí jen tak brzo.... Takže tu budu strašit 2 v 1 asi do února podle něj nebo co.... Jinak nemám vůbec žádné příznaky ničeho, žádné poslíčky, bolesti zad, NIC!!! Tak doufám, že také vydržíte pohromadě, ať může mimi nabrat síly na nový život.....

In reply to by ivca.konik

Neboj pak to přijde a budeš děkovat za to, že to přišlo až tak dlouho. Jinak já jsem od 16tt měla stahy, časté tvrdnutí břicha, brala jsem 4x´2tbl. Mg. Moc to nepomohlo, ale vydrželo tak do 28tt. To mě ořepadly bolesti větší, byla jsem na UZ, hrdlo otevřené a zkrácené. Mimčo naléhalo, takže nemocnice. Kontrakce p deseti minutách dost silné, porodní, Naštěstí rozehnali, ale byla jsem 3 týdny na in fuzi Mg a Gynipralu, pak mi ho dali v tabletách a postupně vysaozovali, a zase nasazovali, podle kontrakcí, Nakonec mi ho vysadili ve 33tt s tím, že už hop beru moc dlouho a ohrožřuje mi srdeční rytmus. Takže mě pustili a čekáme jak dlouho bez něj přežiju :_-) Všechno je ještě stížené prvním předčasným porodem našehoKubíčka ve 25+5. Takže asi tyk hodně zkráceně. :) Asi pak pochopíš, proč jsem šťastná za nynější 34tt.

In reply to by Evula

A to ti po tom prvním porodu nedělali nějaké vyšetření, proč to vlastně tak dopadlo??? Vědí to aspoň teď? Tak to jste moc silný holky (myslím, že výše je psáno, že čekáš holčičku), teď už se nemusíš tolik bát, ale stejně je asi lepší to doklepat aspoň do 38 tt....

In reply to by ivca.konik

Určitě je to to nejlepší, ale ono když ti hrozí předčasný porod o d 24tt, jseš šťatsná za každý den navíc. Proč se to děje mi nikdo neřekne, jen snad že mi chybí dostatek Progesteronu, proto užívám globule Utorgestan, a je to malinko lepší. Ale to první bylo také kvůli infekci. No, většinou se na to stejně nepřijde, proč se to stalo.

ahooooooooooj. Statečnější maminu jsem tu nepotkala. Nejprve ti blahopřeji, že jste to dotáhli až k nám prosincovkám. :h: :h: Od nás už máme asi 5 miminek. Alusa, Cherry, Pajina, Jitrocelka, Ranala a možná jsem an někoho zapoměla. Jinak naše holky co ležely v nemocnici jsou stále 2v1. Moc Ti fandím a věřím, že to ještě s náma chvíli vydržíte taky 2v1 :one: :one: :c:

In reply to by cifrspionka

Nazdáááááááárek, jsem ráda, že jsem narazila na známou těhulku, ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost. Nějak jsem se tady začla ztrácet po tom měsíci. Ani nevíš, jakou mám radost, že i jsme to dokopaly s holčičkou až sem, ale řeknu ti, fuška hrozná. Natálka je statečná :-) Dělá mi jen radost. Ráda bych ještě pár dní vydržela, nejlépe do toho štědrého dne, ale nějak se necítím. A to se snažím ležet ležet a ležet, ale asi tím nic moc nezachráním, prostě až to bude, tak to bude. V nemocnic byla s doktorama sranda. Jakmile byla velká vizita, říkali mi, maminko, jste ve 30tt, to už můžete bez obav porodit, díky bohu že je to tak daleko..... pak to změnili na 32tt, a když jsem dokončila 33tt, tak mě propustili s tím, že už je to úplně vpohde. No asi to beru i já jinak. Jiná maminka by šílela, kdyby porodila tak brzy a já si říkám DÍKY BOHU!!!!!!!! Děkuju i tobě za podporu a přeju tobě i drobečkovi hooooodně štěstčíka a zdravíčka. :cc): :h:

In reply to by Evula

my měli dnes krušnou noc. Veliké bolesti až jsem si myslela že pojedem ale nakonec jsem to zaspala. Ale my jsme už v 39tt. Teda dnes ho začínáme. Holky já vás všechny fakt obdivuju. Já bych ztratila nervy v té nemocnici. V 33tt to jste na tom už hoodně dobře. Holky věřte že to zmáknete ještě chvíli. My máme termín 23.12. ale necítím se na to. věřím, že to bude max do týdne.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka