Kočárek

09.12.2008

Tak konečně mám kočárek. Po dlouhém zvažování jsem nakonec vybrala od firmy Jedo - Fyn.
Máme přesně tuhle barvu: http://www.gigainzerce.cz/fotky/080/068.jpg
Jinak ten náš je úplně nový. Ideální kočárek neexistuje - s tím jsem se musela těžko smířit. Na barvu si víceméně musím zvyknout :00: , ale byla to jediná, na které jsme se celkem shodli s mojim. Na jinou bych si bohužel musela počkat min. 2 měsíce, ale to je tak u všech kočárcích. Takže radím všem - nekupovat kočárek na poslední chvíli jako já.
Já totiž měla úplně vybranný před půl rokem jiný - Herqules razor 6 - limet/black, ale ten mi jaxi v celé evropě vyprodali...

No a tento zázrak má polohovatelnou korbičku, dá se obrátit korbička i sportovní sedačka do proti směru, sportovní sedačka jde dat do úplného lehu (což jak jsem zjistila x-lander nemá - ani Quinny speedy!!!). Do toho lehu to jde dát inteligentně za pomocí ručky a né za pomocí pásků se suchým zipsem (x-lander, quinny) Nafukovací kolečka - přední otočné s aretací. Boudička je oddělávací a má odvětrávání.
Musela jsem oželit těžší váhu (ale jede se s ním jak s pírkem) a tu barvu.... ale miminkovi je úplně jedno, jakou barvu má kočárek, hlavně že je pohodlný, no néé?! Jo a kupovali jsme ho v Sambaby.
Cena 8 500 kč. Což jde.

Takže tááák jsem se chtěla jenom pochlubit :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, kočárek vypadá moc hezky, líbí se mi tyhle typy. Ten náš nemá přehazovatelnou rukojeť, takže to je jediné co bych mu vytkla, jinak jsem max. spokojená. Objednali jsme v sobotu a v pondělí nám ho paní přivezla přímo domů. Paráda, výběr ze spousty barviček. Váš je navíc za super cenu :qu:

In reply to by Evula

No a jaký máte vy? Ona je prý lepší přehazovací sedačka než rukojeť, bo když přehodíš jen tu rukojeť, tak otočná kolečka máš u sebe a celkově se ti prý změní těžiště, takže kočárek je hůř ovladatelný.

In reply to by Lara78

My máme Peg Perego GT3. Nemá přehazovací rukojeť, ani korbu, protože je to trojkolka,. To je jediné minus, jinak jsem maximáĺně spokojená. Je lehounký a krásně ovladatelný, jednou rukou ho utáhne i můj 7 letý syn.

In reply to by Tilly

Tak ale hlavně, že můžeš mimíska mít směrem k sobě, když bude třeba. Já myslím, že tohle je neocenitelné, nevím, proč mít možnost vozit mimi i proti směru jízdy není standartem každého kočárku.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky