Kotrmelec?

07.12.2008

Ahoj holky, je to normální, že Deniska dělá kotrmelce? Přijde mi to v čerstvých 13ti měsících hrozně brzo. Přišla si na to sama, nepadá do stran a já jí řekla, že je to kotrmelec a teď, kdykoliv to řeknu, tak ho udělá, stejně tak, jako sama sebere plenu ze země a hodí jí do koše a ponožky sama odnese do jinýho pokoje do prádelního koše...Nedavno ještě lezla a nic nechápala a teď jí jednou něco řeknu a ona to umí. Miluje miminka a panenky a když je v TV kreslená pohádka, tak utíká k televizi, piští a ukazuje na to. Taky umí najít a ukázat zvířátka v knížkách a sama si sundavá punčochy... Není to brzo? Jak jsou na tom vaše dětičky? Zase třeba ale nepovídá, je líná, říká jen máma, táta a hama (jídlo)

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by MarcelaK

Ani se nenaděješ a je to tady. Taky jsem si říkala - ty jo, ona jen leží, říká aga... ať chodí a mluví a teď nestíhám sledovat pokroky. Kolem roku je to každý den něco novýho. A je s nima prča. Každej říká, že mimi je lepší. Je protože leží a nic nedělá, kadí a jí a spí, ale já bych neměnila, nechtěla bych aby Denča byla zase malá, je to krásnej věk, jak rozumí, co jí říkám, začne zpívat Pink a ona se směje a tancuje, ukazuje na ozdoby na ván. větvičkách a piští radostí, protože se lesknou, vyndavá mi nádobí z myčky a dává do šuplíku, prostě komunikuje a to je srandaaaaaa!!!!!!!

In reply to by Rradunka

když se Vojta narodil, užívala jsem si to, ale říkala jsem si ať už má aspoň 5 měsíců...a ejhle...a teď si říkám, sakra ať už aspoň sedí, ať aspoň leze.... ale zas na druhou stranu aspoň ho nemusím honit...ale kdybych ho zas honila..tak bych zhubla :-D vše má své pro a proti
kdy ho můžu sadit...on se už přitahuje do sedu od 3 měsíců a dávám ho do jídelní židle (polohovací,takže téměř leží jak ve vajíčku) ale on furt chce sedět a čumět :00:

In reply to by MarcelaK

Já jsem Denču přitahovala od 5ti měsíců, aby si to cvičila, pak seděla, ale padala do stran, tak mu musíš pořádně roztáhnout nohy a před něj dát hračku, aby bylpředkloněnej a nepadal.

In reply to by MarcelaK

No, já mxyslím, že můžeš, holky nechávají dvouměsíční děti odkrknout mezi polštářema na sedačce. Zaboř ho mezi polštáře ať sedí a hraje si, uvidíš, jak bude spokojenej.Podle mě neni tak zkroucenej. Já jsem od mala denču držela na klíně na krkanec a seděla, myslím, že když ho tam nenecháš celej den, tak může :s:

In reply to by MarcelaK

Neni zač ;) za chvilku ti začne sedět sám a pak poleze a najednou se postaví, pak 3-4 krůčky a pak bude lítat. Nás nějak minulo to období držení dítěte za ruce a vodění po bytě. Denča lezla lezla, najednou jsem viděla, jak sama stojí v postýlce bez držení, tak jsem jí vyndala, postavila na zem a zůstala stát, to byla prča a pak jsem jí na hračku lákala k sobě. Asi 3. den se odhodlala a přišla sama, pak chodila u nábytku a do 14ti dnů lítala jak čert, nechápu, šlo to hrozně rychle. Dneska ráno mi zase brala ruku a pokládala si jí na bříško, abych jí šimrala a včera večer jsem jí pusinkovala na tvář a jak jsem přestala, vzala mi hlavu a tahala k sobě, ať jako pokračuju :s: Ty jsou tak vyčůraný. Neumí to mluvit, ale řekne si, co chce :n: :one:

In reply to by Rradunka

už teď v 5 měsících jak na nás...ale je to nádhera, já jsem se strašně na miminko těšila..manžel zatím nechtěl naštěstí se to povedlo (omylem) a je z malého na "sračky"...no jo... dalo se to čekat, nevím proč se bránil

In reply to by MarcelaK

Manžel taky říkal, že nebude malý všechno povolovat...a v 5ti měs. furt říkal, ty jo, já už bych jí chtěl koupit panenku, já jí koupim všechno na světě na co si ukáže... :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka