Dlouho jsem tu nebyla..

08.12.2008

Ach ouvej přes ty lesy..:) Už jsem si myslela že když jsem bez újmy přežila první trimestr těhotenství, že už to půjde jako po másle. Ale ouha, nejen že si malé z mého břicha dělá fotbalový stadion, ale vrátila se mi migréna, nepříjemně mě pálí žáha a po ránu se mi motá hlava a chce se mi zvracet (naštěstí se mi to ale ještě nestalo). Například dneska ráno.. probudila jsem se s takovou hnusnou nevolností, že jsem se motala po celém bytě a nevěděla co mám dělat. Tak jsem se těšila do školy po té době co jsem tam kvůli migrény nemohla.. Zakousla jsem něco málo k snídani s myšlenkou, že aspoň mám co zvracet a zalehla. No, co se dá dělat, můžu si za to sama:):):)
Byla jsem v pátek (5.12.) na echu srdíčka ve Vítkovické nemocnici, kde bych chtěla i rodit. Přišla jsem na příjem porodnice, sestřička si mě zaregistrovala a nechala mě, ať si na chvilku sednu.. Mezi těma všema maminkama jsem vypadala jako vyžle.. Byly tam snad všechny od 8.měsíce, jenom já, 5.měsíc-břicho nic moc.. Přítel, který tam byl se mnou se mi hrozně smál. Čekali jsme třičtvrtě hodinky než si mě sestřička zavolala. Jenže když mě uložila na lehátko tak zjistila že mi dala kartu na špatné oddělení, že mě poslala na ozvy místo na ultrazvuk srdíčka. Já už hladová, žíznivá a nervózní z toho co mě stále ještě čeká jsem se oblékla a šla konečně na správné oddělení. Tam mě zavolala sestřička hned, bez dlouhého čekání.
Lehla jsem si na lehátko ve tmavé místnosti se spoustou přístrojů a čekala co bude.. Doktor mě pořád polohoval ať si lehnu tak, blíž, níž až jsem nakonec vůbec neviděla na takovou tu ultrazvukovou obrazovku, co je nahoře na stěne. Alespoň že z toho má můj nejdražší nastávající nějaký zážitek, že konečně viděl malé na ultrazvuku a nejen na snímcích.
Přesto mě pan doktor musel přeobědnat na středu (10.12.), jelikož malé mělo špatnou polohu a ručkou si zakrývalo hrudníček, takže zase nic nevíme.. Mám asi fakt nějakou smůlu, buď se pořád tahám po doktorech, nebo je mi prozměnu špatně.. Už jsem horší jak důchodce:) Snad to v tu středu vyjde a budu vědět, jestli má naše mimi zdravé srdíčko..:)

Nijak jsem se neregistrovala, prostě jsem si jenom vybrala do které nemocnice půjdu na to "fetální echo plodu" - ultrazvuk srdíčka, v té nemocnici si mě zaregistrovali automaticky, jelikož jsem už podepisovala jestli souhlasím nebo nesouhlasím s tím, že u mého porodu či vyšetřování mohou být přítomni studenti zdravotnických škol..

In reply to by Ivujinka

jsem podepisovala taky,kdyz jsem byla ve Vitkovicich na pohotovosti,ale to nema s registraci nic spolecnyho,mluvila jsem o tom pred 14 dny se setrickou na porodnim,registrovat se zde nejde.

S tím doktorem to byla taková rychlovka že jsem se octla zpátky na chodbě ani nevím jak:) Ale zítra už mi dá snad i zprávu (pokud malé zase nebude mít špatnou polohu) a tam by měl být podepsaný:) Jinak můj gynekolog-skvělý MUDr. Pomahač, ten tam má také objížďky, takže pokud se jemu některá dostanete pod ruku-je o Vás dobře postaráno:)

Ahojky, ke kterému Dr. chodíš? Taky bych chtěla rodit ve Vítkovické nemocnici. Registrovala ses tam nějak?
A neboj, bude to lepší...holt někdoani neví, že je těhotný a někomu se nevyhnou snad všechny příznaky které můžou být...
Paf

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka