REKOOOORD!!!

09.12.2008

Dobré ránko! Vivi nám dnes v noci spala vkuse 8,5 hodiny! Nevěřila jsem vlastním očím, když jsem se podívala na hodiny! Usla v 19.35 a probudila se ve 4.00! Já se úpně dobře nevyspala, protože jsem už od 1 hodiny byla každou chvíli vzhůru a čekala jsem, že se probudí! No jo, nejsem zvyklá, že tak dlouho spinká! snad jí to vydrží!!

Caute rekordmani! :a:
Tak se k vam pridavame do klubu ;) - my meli zrovna ze vcerejska na dnesek taky jeden WORLD REKORD. ;)
Nase Luciferka zavrela ocka zceka zmozena unavou v 19 hodin a normalne se mi ozvala na jidlo az v 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13 hodin - dovedes si to jen predstavit??? Prsa mi praskaly od mlika uplne ve svech !!!!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:
(a ja blbec misto toho abych sla chrnet, tak sem na ni cekala do 3 do rana tady s holkama na netu - :00: :s: , a pak sem teda usoudila, ze mozna bude lepsi jit do postele :'zz): - no nic, tak priste to uz vyjde :s: )
Mejte se prima a prejem spoustu krasne takto prospikanych noci! :one: :k:
SHARANE+LUCINKA

ahojky moc gratuluju...Nam je mesic a stale kojime po 2,5-3 hodinach... :00: zatim to nejak zvladam,uz se ale moc tesim,az se to nejak zlomi,mala najde rezim a ja se konecne vyspim :a:

tak to gratuluju. Honzík už mi 3 den najel na svůj obvyklý režim, probudit se jen 1x za noc, tak to byl asi spurtík nebo nevím, ale už jsme zase tam, kde jsme byli :) Včera mi usnul v 8 večer a probudil se taky ve 4 ráno a pak v půl 8, jupíí. Je to super, jestli ti to udělá zase, tak si na to brzy zvykneš a budit se už nebudeš :)

In reply to by Pechy

bylo to fajn, snad si na to zvykne a bude tak spinkat pořád! a to byla tak unavená, že se těsně před spaním nestihla ani najíst, jakje u ní zvykem!! Taky jsem v noci měla prsa jako kámen! Levé už ráno bolelo a mlíko teklo samo!!!jestli to tak půjde dál, budu muset v noci odstříkávat! ještě nejsou moje prsa zvyklá na tokové noci, kdy si jich ikdo nevšímá!! :s: Katka a Vivi

In reply to by Gasinka.

moje prsa na to taky nejsou zvyklá,t akže taky odstříkávám. Já se jinak probudím, mám je obě jak šutr, všude mlíka až hrůza a bolí to, takže pak už nemůžu ani spát. Takže kolem 10 večer vždycky z obou prsou odstříkávám 5 minut a je to v pohodě. Honzík to má připravené a mě nic nebolí :qu: :qu:

tak to ti závidím, nám je měsíc a dnes v noci usnula v půl jedné a ve tři měla zase hlad, a to dávám 120 ml nutrilonu a má pít jen 90, ach jo, už se těším až se vyspím :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky