Fotky mat nebo lesklé?

08.12.2008

Holky poraď te mi prosím jsou lepší fotky matné či lesklé? Teď to zrovna dávám vyvolat....děkuji

matné, matné, matné......když si je prohlížíš, tak se nelesknou, když na ně sáhneš, tak tam nejsou vidět otisky...a kdyby jsi je přecejen potřebovala "vyčistit", tak když je namočíš a nedáš do leštičky na fotky, tak se taky nic neděje.

In reply to by Tesa

Ahojky Tesi, už se chystám do hajan, bo se přes hoďku načítali fotky, ale už se to konečně dotáhlo a dala jsem tam matné. Jen jsem nevěděla jak tam píšou volné okraje, nebo pevný rozměr, nebo jak to bylo napsaný....co tam zatrháváš?

In reply to by PETRUSE333

jéje, to si vůbec nepamatuju....no ale pevný rozměr by mělo být, že když si zadáš např 13x18, tak ten obrázek bude mít tenhle rozměr i když fotka bude menší, tzn, že třeba na jedný straně bude bílý proužek, protože fotka je menší než rozměr. já jsem jednou udělala tu blbost, že jsem dělala výřezy, ale neohlídala si rozměr těch výřezů a tušim, že jsem dala volné okraje a přišly mi právě fotky různých velikostí, třeba nejen 13x18, ale 13x21 ....myslim, že to je ono

In reply to by Theodwyn

Já to vždycky dávala na polomat, ale tam mají jen mat nebo lesklé, tak jsem teda dala matné. Nechávám si vyvolat 419 fotek přes Fotostar, teď se to načítá a je tam čas 6h :00: :00: :00: , tak doufám, že to tak dlouho nebude trvat :s: , ale už je tam načetlá 330fotka :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky