Anketa monitor dechu

08.12.2008

Ahojik holky, která anketa, kolik z vás má monitor dechu, jaké jsou zkušenosti a jakou máte značku.
Díííík

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Luci, my mame Babysense a zatim zadny poplach nebyl. Jsem rada, ze ho mam. Jsem mnohem klidnejsi a nelitam kazdou chvilku k postylce.

pa M

Ahojky máme doma 14 denního syna na aukru jsme koupili použitý,ale v záruce ještě- Monitor dechu NANNY nevím jaký bude,ale pro lepší pocit jsem si ho přála tak uvidíme!

Ahojky , tak my měli půjčený babysense a tento víkend jsme ho museli vrátit bo se má narodit v rodině další miminko, tak jsem ještě taková nesvá :00: Byla jsem mnohem klidnější, když mi Michálka hlídal...sice mu bude ve středu 10.měsíců, ale chtěla jsem aspon do roka...jinak ho určitě doporučuji a ještě si chváli NANY :qu:

Ahojky, my jsme pořídili Angelcare monitor s chůvičkou 2v1. Nemůžu si stěžovat, zkoušeli jsme položit balík plenek a zapípal spolehlivě, planý poplach zatím nebyl. :one:

Taky mame Nanny a je to fakt super vec a taktez pipa jen kdyz ho zapomenu vypnout a malyho vemu, doporucuju :a:

My máme Nany a jsme spokojení. Pípá tedy zatím jen když jdu v noci kojit a zapomenu to vypnout :P , ale to je dobře, je vidět, že funguje a miminko zatím nemělo žádný problém. Doporučuju, já si původně myslela, že je to zbytečnost, ale není, mám klidnější spaní a pořád nerosvěcím a nekontroluju, stačí se jen podívat z postele, jestli to bliká, super věc. :///:

Ahoj, my měli myslím babysense už po někom, fungoval dobře. Určitě to za to stojí za život tvýho miminka stojí všechno, není nad to se v noci probudit a vidět blikat zelený světýlko, já bych na Denisku jinak pořád chodila sahat. Měla jsem hrozný strach z toho náhlého úmrtí... a jestli budu mít další mimi, tak si monitor pořídím znovu.

já mám Nany a jsem spokojená. Honzík má 2,5 měsíce a ještě nepípala, takže dobrý :one:

ahoj, ja jsem do cca 1/2 roku pouzivala NANNY a byla jsem spokojena. dvakrat nam ale pipal zbytecne. jinak ale dobry :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky