Spánek

08.12.2008

:'zz): Ahojky,chci se zeptat.Taky pořád spíte těhulky?Já se večer jen na chvilku natáhnu (že si odpočinu :s: )no a najednou zjistím že jsem spala dvě hodiny.Moje drahá polovička začíná být ztoho otrávená ,večer semnou prostě nic není!Přípomínky :už zase spíš nikomu na náladě nepřidají!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky. Tak to já spím pořád. V 9 večer jsem tuhá, ani Ordinačku většinou nedokoukám, vstávám kolem 9. Ale je pravda, že se v noci poslední dobou dost budím a nemůžu usnout. A přes den spim obvykle další 2 hodiny. A jsem pořád úplně bez energie. No, taky je to tím, že mi je furt zle, tak se to snažím zaspat. A taky za to možná může 13 kg dole. No, nedokážu si představit chodit ještě do práce.

In reply to by Libuš

Ahoj. díky za radu. To už jsem zkoušela. Všechno možný už jsem měla. I čípky od rd. a tak. Už jsem i 2x byla v nemocnici na kapačkách. šílený. už jsem ve 13tt tak se každý den modlím, ať už to přejde. je to na zbláznění

sice nejsem tehotna ale kdyz jsem byla 12tt tak jsem take porad jen spala a to doslova...Ted mam skoro 9 mesicni dceru a uz ani nevim kdy jsem poradne spala... :s: Takze tehulky spinkejte a spinkejte dokud muzete papa

Ahojky, já měla to samé do 18tt. Byla jsem jak Šípková Růža - oslovení od mého manžela. :s: Po 18tt se to o dost zlepšilo, naopak mám mnohem víc energie, díky tomu mám už i vybudované hnízdo. ;) :s: :s: :a:

SilvieS

Ze začátku to bylo hrozné, měla jsem dvě zaměstnání, takže jsem přišla z jednoho, šla bych spát, ale bohužel jsem musela do druhého, tam jsem docela trpěla. Pak se to trošku zlepšilo. No a teď chodím spát kolem půlnoci, vstávám po 9, ale kolikrát se mi stane, že bych klidně spala i dál. No a odpoledne si musím tak půlhodinky až hodinku zase lehnout a usnu.

:s: :s: :s: no jo ja to mam tak pořád a to sem v 23 tt :'zz): od záčátku mam nejraději si lehnout a odpočívat a spat :qu:

Ahojda, já od začátku také furt spím - jakmile jsem přišla z práce, tak jsem se musela natáhnout a teď mi nedělá problém kdykoliv si lehnout a usnout během dne.. Asi by měl někdo vysvětlit budoucímu tatínkovi, že prostě těhulky musí odpočívat...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky