Termoláhev na mlíčko

07.12.2008

:/;x: :/;x: :/;x: Holky jak to řešíte s papáním,když vyrazíte na procházku nebo někam ven na delší dobu.Já mám jít zítra k paní doktorce a moje zlatíčko papá nutrilon.Jsem po císaři tak ještě moc nekojím,ale snažím se přikládat.Ale bobíšek stejně vypije 60 ml nutrilonu a je spokojenej.Docela si na to zvykám,ale mrzí mě to kojení.Koupila jsem si termoláhev za 100,-kč.Nutrilon se má spotřebovat do 2 hodin.A v termoláhvi ta teplota moc dlouho nevydrží.Bobíšek papá po 3 hodkách.Jak to řešíte Vy,když vyrazíte někam ven.Mimi má 13 dnů.papa :/;x: :/;x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, dostala jsem dárek - termolahev, myslím že je od těch, co dělají koše na plíny. je to vlastně termoska, kam dáš lahev s teplou vodou a pod víčkem je zásobník na umělý mlíčko v prášku s dávkovačem. takže to namícháš až když to potřebuješ. nosím to jako rezervu, když někam cestuju. takže to vlastně nesmícháš, pokud nepotřebuješ. nevím kolik stojí, ale můžu se po tom kouknout na netu, jestli chceš

Ahojky tak malá byla na UM hned od narození.A bylo krásn takže jsme ven chodily pořád takže jsem brala pixlu s nutrilonkem a vodu v termosce a namíchala si jinak když jsem veděla třeba že bude papat brzo snad neýž i usne tak jsem si namíchala hned od flašky doma a dala ji to i vlažnější nebo neteplé když nebylo zbytí protože lepší když zbaští studené než vůbec,ale to jen vyjmečně nutrilonek jinak muže zustat i díl ne ve vedrech to je jasné,ale ted víš kolik jsem toho vylívala když malá byla malutká a jedla jednou tak a jenou tak tak jsem to pak nechaval v lednici třeba torchu díl a bylo takže ufidíš určitě si nějak poradíte.Jinak pokud se ti třeba nechce tahat pixla a máš ještě pořád takového drobečka doporučuji sai zakoupit zasobník na nutrilonek j tam několik přihradek a nemuíš tahat celou pixlu zbytečně jen dozičku:-)))

Ahojky. taky jsem po cisari,mlicko se mi sice udelalo,ale do 3 tydnu jsem uz ho nemela. Jinak taky papame nutrilon a ja to delam tak ze si to pripravim,a dam si to do termonosice a vydrzi to hrave:-)

Já to řeším tak, že pokud vím, že bude malá jíst do těch dvou hodin, tak si to rovnou doma namíchám (ještě v té vařící vodě, nenechávám to zchladit) a většinou než dojdu na místo určení, tak je to ještě přijatelně teplé a pokud ne, tak to pod tekoucí vodou buď přihřeju nebo zchladím. No a když někam jedu s tím, že nevím, jestli se do dalšího krmení vrátím a vyrážím hned po najezení, tak si sebou vezmu prázdnou lahvičku, do jiné lahvičky nutrilon a odměrku a naliju si horkou vodu do normální termosky. A když přijde čas, tak si z toho umíchám papání a většinou je třeba to zchladit, takže zase dát lahvičku do studené vody. Snad jsem ti nějak pomohla, mě to takhle vyhovuje, papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka