4D Jihlava

08.12.2008

Ahoj holky,
nemáte někdo zkušenost s 4D UZ v Jihlavě? Jsem z Pardubic tak se mi nabízí blíž Hradec K. , ale na netu se mi ten 4D v Jihlavě líbil.. :c: http://www.pp-gyn.cz/sluzby-foto2.htm
tak nevím.. prosím o info kdo byl v HK a nebo v Jihlavě a hlavně co všechno Vám tam prováděli :e):
Moc děkuji a papa :cat:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
ja jsem z JIhlavy a primo do teto ordinace k p.dr.Poustkovi chodim a musim Ti rict, ze lepsiho doktora jsem nepotkala. Ordinace plne moderne vybavena, dr.ochotnej jak blazen! Zadny chvaty na miminko, kdyz nechce spolupracovat, tak Te necha v klidu se projit, aby se mrnousek probral a zacal komunikovat a z videa jsi neco mela...Video Ti komentuje, kde co je, jak ma dlouhy nozicky, jaky ma primer briska, pusti Ti tep srdicka Tvyho miminka, ukaze Ti kudy budes rodit, porad s Tebou komunikuje, ....
jako ja si tohodle dr. nemuzu vynachvalit! Je perfektni a asi hodne dela i to, ze je fakt sympatak a trpelivej.Kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna, hend jsem sla k nemu, protoze jsem vedela, ze u nej budu fakt v dobrych rukou!
Ja Ti ho muzu jen doporucit!
Lucka

In reply to by salufree

Ahojda, to Ti moc moc děkuji za info. Ty jsi tam byla na 4D?a v kolikátém týdnu?.. já po Vánocích budu cca 24 tak asi půjdu až pak.. teď by to bylo asi moc brzy.
Už se moc těším :c: Psala jsem tam dotaz kolik ten UZ stojí a přímo p.DR. mi odpověděl ještě včera (neděle) na email. Tak už i to udělalo dojem :qu:

In reply to by Verusle

Dokturek je fakt bezvadnej, nejsem jedina, kdo je z nej tak nadsenej :dance: Ja jsem ted 26+2 a 3D UTZ mi delal na 4pokusy v rozmezi asi 3tydnu a kdy se nam podarilo natocit to videjko, tak to bylo 19.11. Myslim si, ze fakt nebudes litovat, ikdyz pojedes takovou dalku. Za UTZ jsem platila 1000kč. Drzim palecky a doufam, ze nebudes zklamana, pokud se tak rozhodnes :k:
Pekny zbytek dne :\x: Lucik

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky