Zamlklý potrat - kolik nás je

08.12.2008

Ahojky holky, já už mám za sebou 2 zamlklé potraty, vždy 7-8 týden těhu, bez srdeční akce a teď se s manželem začínáme pokoušet o další mimi. Máte někdo podobné zkušenosti, kolik nás tady takových je? Podařilo se vám zase otěhotnět nebo ještě lépe máte už doma miminko, jak na tom jste dnes?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Před 7 lety jeden potrat,přesně jako ty.Teď mám dvě děti 5let a 3 měsíce.Vzdrž to přijde!!!!!

Ahojte babušky, tak mi minulý týden došly výsledky z genetiky po 3měsících a pravděpodobně ty moje potraty souvisely s mým karyotypem 45X,/47,XXX/46,XX. Je to dost na prd, takže se u mě předpokládá, když se mi podaří zase otěhotnět, že z 12,5% opět potratím a jestli se mi podaří miminko udržet, tak budu celou dobu trnou, zda bude zdravé, ještě mi k tomu doktorka nic moc neřekla a připadá mi to, že mě dost odbyla, takže opravdu nevím na čem teď jsem, no ale nechceme to s manželem vzdát, prostě budeme bojovat dál.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

zachovej klid, já tu jako snažilka budu trčet s tebou ... určitě ještě nejmíň čtvrt roku ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no já akorát vím, že v příštím čtvrtletí se nám :cc): určitě nepodaří, protože dokud nebudem vědět všechny výsledky (to snad bude v únoru) a dokud nebudu mít definitivně spravenej zoubek (to mi zubař naplánoval na březen), tak stoprocentně žádný snažílkování nebude :( maximálně tak trénink "na sucho" :///: ... a nikde není psáno, že až to snažílkování vypukne, tak že to klapne hned na první pokus :( takže já to taky vidím na dýl ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no jasně, budu ti dělat společnost a pak se spolu přešoupnem mezi těhulky :s:

loni jsem měla zamlklý potrat, srdíčko přestalo bít v 10.tt :( Ani ne za tři měsíce jsem byla znovu těhu, Lukáškovi budou na Silvestra 4 měsíce!!! Je to nádherný pocit, vydrž, tentokrát to určitě vyjde, držím palce :one: :a:

ja uz mam doma 3,5mesicni miminko a zamlkly potraty jsem mela 3
uz jsem prestavala verit,ze to dopadne.
navic jsem mela i 1 vyskrab bez narkozy a to me poznamenalo psichicky.vzivote na to nezapomenu.
a neslo nam ani otehotnet,byl to hrozny kolotoc,ale ted uz je to za nami .miminko je kouzelne ,hodne,krasne,.......
vydrz urcite to dopadne i tobe,hlavne klid ,zadny stres,az prijde svuj cas,tak se uchyti jak ma

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dekuji
pro maleho bych udelala cokoliv na svete ,jak me dava radost.i klidne dalsi vyskrab bez narkozy mi za nej stoji.i kdyz to zrovna neni dobre porovnani,protoze zrovna jemu to k nicemu neni .tak proste zivot bych za nej dala,pokud by to bylo nutne

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

protoze to byl reznik :s:
jiny vaznejsi duvod k tomu nemel.alespon podle kardiologa.v nemocnici kde mi to delal mi zjistili malou vrozenou vadu na srdci.
po tom vyskrabu,jsem si nechala udelat podrobne vysetreni srdce a doktor mi rekl,ze muj problem neni tak vazny ,aby mi udelali podobny zakrok bez narkozy a at uz k tomu reznikovy nechodim.a taky ,ze jsem zmenila doktora. s tim starym jsem mela celkem 3 potraty,sla jsem k jeho kolegovi,ktery je mooooc dobrej a rekla mu ,ze mi jeho kolega nosi smulu.hned a bez reci me vzal a ted v naruci chovam miminko,ktery ma poledne,nechce se mu dnes spat ,ale jinak je moc hodny.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

JA SI MYSLIM,ZE TY SE NEMAS CEHO BAT V CECHACH JE UPLNE JINE ZDRAVOTNICTVI

taky jsem to zažila dvakrát :r: teď nám dělají všechny možné testy, aby zjistili proč ...
a mám dvě kamarádky, které zamlklý potrat potkal jednou, a každá už má doma úplně zdravé mimi :s:

Ahoj kočko, je nás tady opravdu spousta. Taky mám za sebou dvě zamlklá těhu v 10 a 8tt. Byla jsem i s manžou na genet.testech a dopadli jsme na 1. Teď jsem už 38tt a pomalu se chystáme rodit. Zatím je vše OK, tak nevěš hlavu a snažilkujte. Hodně moc štěstíčka Vám přeju. :a:

Je nás tu takových bohužel spoustu, já měla zamlklý potrat v 11.tt před 2 lety, musela jsem na revizi a do měsíce jsem otěhotněla znovu.Sice jsem musela zezačátku ležet 14 dní v nemocnici na udržování, ale teď mi v postýlce spinká 15ti měsíční chlapák :cc):

Ahojky, já měla zamlklý potrat 8 tt v březnu. Začali jsme se snažit po třech měsících a otěhotněla jsem za půl roku od potratu. Ted začínám 16 týden. Vždycky si odfouknu, když slyším v poradně srdíčko, ale jakmile opustim ordinaci tak zase trnu, jestli mimískovi bude bít srdíčko i na příští kontrole.

já myslím, že nás bude hodně. V dnešní době plné chemikálií a všeho možného sajrajtu ve vzduchu a v potravinách a prostě ve všem se tomu asi vyhla málokterá. Já potratila spontánně ve 13 tt a pak mi zjistili mrtvý plod ve 20tt .... také
přestalo bít srdíčko a byl hematom na placentě. Teď jsem ve 21 tt a doufám, že tohohle miminka se dočkáme :-).

Ahojky,tak ja se taky hlasim,2 zamkle potraty, 7-8tt,ted jsem na lecich,protoze nam na imunologii nasli-spatnou bunecni imunitu(alergie na oplozene vajicko),v lednu jdem opet na testy a v breznu snad snazeni o miminko.

In reply to by natynka

Ahojky Natynko, tak vidím, že to máš dost podobné jako já, ale na imunologii nás doktorka neposílala, byla jsem jenom na infekčním a tam mi zjistili, že jsem prodělala v dřívějšku cytomegalovirus a toxoplasmozu, ale vliv to na to prý nemělo a kdyby tak jenom jednou a né 2x, na tu imunologii jste si zašli sami nebo vás tam poslal doktor? Jestlli můžeš, tak písni, díky Eva

ahoj. Taky jsem mela zamlkly potrat v 10tt a musela jsem podstoupit revizi.
Miminku se vubec nerozbusilo srdicko a dost dlouho me nechali cekat, jestli se neci zmeni ...
Otehotnela jsem sice az za 4 roky, ale nesnazila jsem se, bylo to¨hned ve druhem nebo tretim cyklu, kdy jsem tomu dala volny prubeh.
Nikdy mi doktori nerikali, ze by ten potrat mel vliv na budouci tehotenstvi - logicky ano, ale asi ne nejak zasadne.

Preju ti, at se dari. Ja jsem ted 31tt a na mimi se moc tesime. :dance:

Ahoj,ja mam ve svem okoli 2 kamaradky a ty takhle potralili.Jedna z nich dokonce 2x.Na sono uz nebilo srdicko.No a ja jsem potratila v 6 tt,rano mne zacalo bolet bricho,zacala jsem slabe krvacet a bylo to.Nastesti jsem po 3 mesicich otehotnela ated jsem ve 33+5 tt a pod srdickem nosim chlapecka.tak jsem stastna.Holky papejte vitaminy,skuste na to nemyslet....i kdyz to se neda a ono to pude.vsem moc drzim palecky.

ahoj. Taky jsem mela zamlkly potrat v 10tt a musela jsem podstoupit revizi.
Miminku se vubec nerozbusilo srdicko a dost dlouho me nechali cekat, jestli se neci zmeni ...
Otehotnela jsem sice az za 4 roky, ale nesnazila jsem se, bylo to¨hned ve druhem nebo tretim cyklu, kdy jsem tomu dala volny prubeh.
Nikdy mi doktori nerikali, ze by ten potrat mel vliv na budouci tehotenstvi - logicky ano, ale asi ne nejak zasadne.

Preju ti, at se dari. Ja jsem ted 31tt a na mimi se moc tesime. :dance:

In reply to by kordulka026

Ahojky Kordulko, já jsem začala krvácet a strašně mě bolelo v podbřišku, že jsem nemohla ani chodit, ale hlavně jsem se cítila jako nemocná a né těhotná, poznat se to jen tak nedá, každý to prožívá jinak a ty hlavně zůstaň v klidu a těš se z toho, že ti tam roste malý prcek a nestresuj se, přeji ti hodně zdravíčka a štěstíčka pro vás oba nebo tři? :cc): :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka