Velky ultrazvuk a Dr.Bosota

08.12.2008

Ahoj holky,byla jste nektera,co jste z Ostravy a nebo se chystate k Dr.Bosotovi????Nevite,jestli se da u nej natocit 3D,Kdyz mi bude delat velky ultrazvuk? :girl:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já k němu chodím, je to můj gynekolog, a 3D se teda u něj natočit nedá. Jen může natočit na dvd, normální ultrazvuk, který mi točí už od 12tt a ve 30tt mi to ukončí a já budu mít na památku všechny kontroly, jak mi ukazuje srdíčko, jaké mělo mimi míry v tom a tom týdnu a tak. Ale jde to všecko na tom ultrazvuku dobře vidět, má ho fakticky kvalitní.

In reply to by Rendulik

Jo a jinač jsem se dívala, nemáš zas tak daleko termín porodu ode mně, protože já půjdu rodit císařským řezem, takže kolem 10-11. 5 budu mít mimíska u sebe. už víš kde půjdeš rodit?? Já na 100% tedy do poruby, a odrodí mě už potřetí teda zrovna zmiňovaný dr. Bošota. Už se moc těším a moje malá 3,5 letá breberuška už se taky hrozně těší na sourozence

In reply to by Rendulik

Pokud si o fotečku řekneš, určitě ti ji rád vytiskne, akorát nevím jestli to u něj bude zadarmo, protože nejsi jeho pacientka a většinou dělá tak 3-4 fotečky najednou. Jinač už vím jak to u něj chodí, protože jsem již potřetí těhotná. Takže i když se objednáš na určitou hodinu, tak tě musím zklamat, ale určitě právě v tu hodinu tě přesně nevezme, většinou se tam čeká a to teda dost dlouho. Takže pořádnou svačinu a pití sebou. Většinou to je kolem 1,5-2 hodin. Je to v tomhletom fakt síla. Nevím proč tak blbě ty maminy i normální ženské takhle objednává, když pak nestíhá. Ale nechci tě strašit, už se mi pár krát stalo, že jsem tam přišla a v čekárně kupodivu nikdo nebyl. Jinač může jít s tebou i partner. Jak si lehneš na lehátko, kde má ten ult, tak nemusíš nikde nakláněk hlavu, má i malý monitor přímo naproti tebe, takže všecko krásně uvidíš, pokud budeš chtít tak se ho nacokoliv zeptej, já s ním problému vůbec žádné nemám, rád mi všecko poví dopodrobna a netváří se u toho znechuceně, ba naopak, ještě se i často zasmějeme.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka